Skocz do zawartości

Kim grać? Skąd wsiąść skile?

SEVenusv48

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam parę pytań dotyczących tej gry , mój kolega w to gra i mówi że warto ale nie ma nigdy czasu odpowiadać mi na pytania xDD , to może zacznę od tych tzw prostych:

-Kim grać?

-Skąd Skille?

-Czy są 2 śćieżki klasy tzn jak w innych grach typu metin wojownik mental lub body?

-W ile wbije 30lvl?

-Trudno o średnie eq ?

-Jak łatwo zarobie na pierwszym lvlu tzn +/- 30lvl

-Gdzie się ulepsza ekwipunek bym wiedział

za odpowiedz chociarz na 1 pytanie daje lajka ;)

- Kim Ci pasuje.

- Sa dwa rodzaje: książkowe i stigm (stygmaty). Ksiązki kupujesz u npc, jak i dropisz/dostajesz z misji, stygmaty to samo

- Są:

Wojownik: templar, gladiator, Kapłan: Kleryr, Kantor, Zwiadowca: Łucznik, assasyn, Mag: czarodziej, Zaklinacz, Tylko Bard i Strzelec/Inżynier nie mają drugiej klasy jeszcze (nowe postacie)

- 30 lvl można wbić w max dwa dni.

-Nie. Dodajesz je w misji do 51 lvl za monety różnego rodzaju. Motety otrzymujesz z misji, prostych i powtarzalnych typu "zabij ileś mobków".

- Sprzedawanie wszystkiego co ci dropnie

- Ekwipunek ulepsza się (podnosi jego poziom) poprzez enchantowanie za pomocą specjalnych kamieni zaklinających. Tu przykład:

http://aiondatabase.net/pl/item/166000144/ 

a taka postać jest co ma duże dmg , szybko nie deda i jest szybka np blader tak myślałem nie lubie takich co szybko padaja a by mialy tanie eq np i dobre do zarabiania

Największe dmg i ogólnie postac uważana do tej pory, jako koks to Sorc, czyli czarodziej, jedna z profesji maga. Przykład skilli

Moja Sorca na 41 lvl ma skilla: Zadaje celowi znajdującemu się w odległości 25m 2228 obrażeń od ognia.

Natomiast mój strzelec 65lvl ma skill jeden z najsilniejszych: Zadaje (....) 2284 i sprawia ze krwawi przez 6 sek.

To chyba wszystko mówi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Kim grać? Skąd wsiąść skile?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...