SEVenusv48 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam parę pytań dotyczących tej gry , mój kolega w to gra i mówi że warto ale nie ma nigdy czasu odpowiadać mi na pytania xDD , to może zacznę od tych tzw prostych: -Kim grać? -Skąd Skille? -Czy są 2 śćieżki klasy tzn jak w innych grach typu metin wojownik mental lub body? -W ile wbije 30lvl? -Trudno o średnie eq ? -Jak łatwo zarobie na pierwszym lvlu tzn +/- 30lvl -Gdzie się ulepsza ekwipunek bym wiedział za odpowiedz chociarz na 1 pytanie daje lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 - Kim Ci pasuje. - Sa dwa rodzaje: książkowe i stigm (stygmaty). Ksiązki kupujesz u npc, jak i dropisz/dostajesz z misji, stygmaty to samo - Są: Wojownik: templar, gladiator, Kapłan: Kleryr, Kantor, Zwiadowca: Łucznik, assasyn, Mag: czarodziej, Zaklinacz, Tylko Bard i Strzelec/Inżynier nie mają drugiej klasy jeszcze (nowe postacie) - 30 lvl można wbić w max dwa dni. -Nie. Dodajesz je w misji do 51 lvl za monety różnego rodzaju. Motety otrzymujesz z misji, prostych i powtarzalnych typu "zabij ileś mobków". - Sprzedawanie wszystkiego co ci dropnie - Ekwipunek ulepsza się (podnosi jego poziom) poprzez enchantowanie za pomocą specjalnych kamieni zaklinających. Tu przykład: http://aiondatabase.net/pl/item/166000144/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEVenusv48 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a taka postać jest co ma duże dmg , szybko nie deda i jest szybka np blader tak myślałem nie lubie takich co szybko padaja a by mialy tanie eq np i dobre do zarabiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a taka postać jest co ma duże dmg , szybko nie deda i jest szybka np blader tak myślałem nie lubie takich co szybko padaja a by mialy tanie eq np i dobre do zarabiania Największe dmg i ogólnie postac uważana do tej pory, jako koks to Sorc, czyli czarodziej, jedna z profesji maga. Przykład skilli Moja Sorca na 41 lvl ma skilla: Zadaje celowi znajdującemu się w odległości 25m 2228 obrażeń od ognia. Natomiast mój strzelec 65lvl ma skill jeden z najsilniejszych: Zadaje (....) 2284 i sprawia ze krwawi przez 6 sek. To chyba wszystko mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEVenusv48 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 czyli wybrać między tymi 2 klasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeżeli ci zalezy na dużym dmg, to tak. Mimo to, każda klasa w Aionie jest dobra, jak się nią umie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.