mrShadY Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siema ! Mam pytanie co do MK Lol'a. Jest funkcja do junglowania tzn. pokazuje czas na minimapie kiedy pojawi sie red, blue itp itd. Ale zawsze automatycznie pisze, na czacie, ze za 20s pojawi się dany potworek. Da się to wylaczyc? Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyKorupcja Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siema ! Mam pytanie co do MK Lol'a. Jest funkcja do junglowania tzn. pokazuje czas na minimapie kiedy pojawi sie red, blue itp itd. Ale zawsze automatycznie pisze, na czacie, ze za 20s pojawi się dany potworek. Da się to wylaczyc? Z góry dzieki Właśnie mam taki sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Masz zaznaczone Use Team Alert ? To raczej to, przecież opcja ostrzegania teamu. A jak nie zadziała to polecam używać timerów z bola (klik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak odpalasz MK to w pierwszes stronie masz kilka opcji. Wyłącz Aviso de equipe lub cronometro. Nie wiem które jest od tego bo nie znam tego języka, ale któreś napewno. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrShadY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zagadka rozwiazana. Odznaczone Aviso de equipe oraz Cronometro czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.