ReLoUPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 j/w słuchawki szczególnie do grania. Klawiatura fajnie jak by była podświetlana, ale nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrix179 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Słuchawki bierz Ozone Rage St. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDr4gon Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Słuchawki polecam Ci te: http://www.ceneo.pl/1760472 Używam ich już z 3/4 lata i nadal sprawują się świetnie. Tanie, bardzo wygodne, jakość dźwięku dobra. Mikrofon nie jest jakiś mega, ale do zwykłych rozmów na Skype w zupełności wystarczy. Ogólnie, nic większego do zarzucenia. Poczytaj sobie opinie o nich na Ceneo (a jest co czytać- 132 opinie). Od czasu zakupu tych słuchawek kupiłem parę innych, ale zawsze po jakimś czasie wracałem do Creative FATAL1TY. Co do klawiatury- Logitech G105. Wygodna, paręnaście dodatkowych w pełni konfigurowalnych przycisków. Niektórzy narzekają na to, że nie ma zbytnio gdzie położyć nadgarstków, ale osobiście tego nie odczuwam. Graphic Amator | MPC User | Good Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmati5 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o te fatalitki, to prawda, są w miarę dobre, miałem 2 sztuki, jednak zawsze coś w nich się sypało. W pierwszej sztuce mikrofon przestał działać, po oddaniu na gwarancję okazało się, że podczas wyginania coś tam się w środku spieprzyło, cholera wie. Później zrąbało się to... to coś do regulowania głośności i włączania/wyłączania mikrofonu. Mikrofon musiałem wyłączać w programach, których używałem (był weekend więc i tak bym nie wysłał na gwarancję) a głośność zmieniać w mikserze. No i na koniec poszło coś w słuchawce, że nie słyszałem dźwięku w lewej słuchawce, a w prawej był strasznie zniekształcony dźwięk. Znowu gwarancja i tym razem dostałem nowe słuchawki z nową gwarancją. Te obecnie leżą w szafie zepsute całkowicie, bo już po gwarancji, a były 2 razy. Znowu coś z mikrofonem, czasem łapał dźwięk, a czasem nie, później ta sama usterka. Teraz nie działają bo kabel przy regulacji głośności tak się "wyrobił", że tylko w lewej słuchawce słyszę dźwięk o to dość cicho, jeśli odpowiednio trzymam kabel, tak to wcale nie grają, mikrofon działa, o dziwo. @Wiem, może akurat trafiło mi się, że były wadliwe, a wcale ich nie wykorzystywałem/maltretowałem (cokolwiek), bo ja dbam o sprzęt, jedyne co zepsuło się z mojej winy i to przez przypadek, to słuchawki od telefonu podłączone do laptopa ;] Dzwonek do drzwi, to wstaję, zapomniałem się o słuchawkach no i... część słuchawek się nie odłączyła, została w środku ;] Tak ok 2/3 wtyczki. Może po prostu miałem pecha, nie wiem, może. Ale to dosyć mocno zmieniło nastawienie do tej firmy. Co prawda, jeśli chodzi o gwarancję wszystko szło sprawnie, ale gdyby to był dobry sprzęt, to oddawanie na gwarancję byłoby niepotrzebne. Ktoś inny, jak np. MrDr4gon, posiada model, który nie sprawia problemów, innym może co chwilę się psuć, niekoniecznie z ich winy. @ To jest moja opinia o tych słuchawkach, jakie podał MrDr4gon, opinie innych mogą się różnić, ale inna para tego samego modelu, może być doskonała, albo wadliwa. @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raitmi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Więcej gówien polecajcie, zakup sobie jakieś superluxy i mikrofon osobno(lepiej na tym wyjdziesz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReLoUPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @ up A mógłbyś dać link do jakichś superluxow najlepszych na ten budzet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Proponuję HD681, mają dobry bas i bardzo dobry współczynnik cena/jakość, nadadzą się. Mikro np. Trusst Starzz. Wyjdziesz lepiej niż na każdym headsecie "for gamers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raitmi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeszcze możesz popatrzeć na hd681 albo wstrzymać się chwilę z kupnem micro i kupić hd668 http://www.ceneo.pl/16148459 http://www.ceneo.pl/12079977 micro: http://www.ceneo.pl/926776 http://www.ceneo.pl/13411846 ~zalman jest gorszej jakości wykonania~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReLoUPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A czym się 668 te co podałeś różnią od 681 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 668b nie mają basu i mają kłująco ostrą górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReLoUPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No to 681 są lepsze ? Na to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.