Fajny2812 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Tak jak w temacie jaka dywizja mi się trafi mam 4 W 4 L - 2 loss prevented , jaką bym miał jeśli wygram 2 , przegram 2 lub wygram 1 , 1 przegram ?Moje mmr w s3 1500-1534 Nie graj by wygrać... Graj by stać się lepszym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To nie jest Twoje MMR. Nie da się go sprawdzić ; ) Aczkolwiek pewnie wrzuci Cię do Silver 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Poczytaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1128339-info-wyjasnienie-systemu-rankingowego-w-sezonie-4/page-1 Hmm,ok. s5/b1 (może nawet gorzej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deevson Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nikt nie może Ci powiedzieć gdzie się dostaniesz. Ja po resecie z d1 trafiłem do plat1, ale widziałem screena gdzie ziomka z d2 wrzucilo do golda 4. Zagraj te mecze i zobaczysz niema sensu pytać się kogoś bo i tak nikt Ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajny2812 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @UP Widziałem gdzie kolesia z 3/8 W/L wywaliło do silv 1 , a był d1. Nie graj by wygrać... Graj by stać się lepszym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pener 2k14 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @UP Widziałem gdzie kolesia z 3/8 W/L wywaliło do silv 1 , a był d1. AHhaah no chodzi pewnie o Landiago czy Kashe - sam już nie wiem kto jest kto . Topic : Na pewno gorsza dywizja niż s3 bo Riot to dekle i zamiast przywrócić Elo to dali to gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajny2812 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kc rajot , jestem Gold 3 6/4 -2 loss prevented. Nie graj by wygrać... Graj by stać się lepszym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.