ThePiotraS Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Uzbierałem 6300PZ i zastanawiam się nad hecarimem (mainuje jungle) dobry jest teraz? Zależy mi na gankach i czyszczeniu jungli. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheM0rdor3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Hecarim jest jednym z lepszych w jungli wykonuje ją szybko, ganki są bardzo dobre. Jednak ostatnio dostał nerfa, lecz ja i tak po nerfie gram nim w jungli. Gdy muszę iść do jungli to on jest moim mainem Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Shyvana jest świetna+szybkie campy+w miarę ok ganki+świetna w tfach+manaless+damage+bardzo dobry ultimate+mobilna+escape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Heca jest dobry: dobre ganki dość szybka jungla dodatkowe AD w zależności ile masz MS heal z W ulti dobre do tf'ów fear odepchnięcie (E) spam Q tankowaty przydatny dla teamu AoE dmg z W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ofc. że jest mocny : -bonus do szybkości ruchu -mocne ganki -dash/doskok -sailent -świetny inicjator -łatwa jungla -wysoki DMG -twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoobieTeemo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na moje Hecarim jest jak pociąg toruje wszystkie campy i sruuuuuuuu TITIIIIII wbija na linie i niszczey wszystko co spotka na swojej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.