Skocz do zawartości

Misje

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 47lvl, misje ciągle robię gazem z kolegą i teraz robiliśmy na mapie Ice Montain wbiliśmy ten 47lvl i nic.. Nie ma żadnych misji. Czy ktoś może mi jakoś pomóc na jaką mapę teraz iść czy coś ?

Ps. A i jeszcze wolno mi chodzi :P wiem, że na p się daje i powoli też wtedy ale nie mam p i jeździ mi strasznie powoli na początku dużo szybciej jeździło

im wyzszy lvl tym misji mniej pewnie zrobiliscie juz wszystkie misje i zeby miec nastepne musicie wbic kolejny lvl

co do wolnej jazdy mounta trzeba karmic miesem/roslinkami mount >feeding

jak zdobyc mieso? poprostu oskorowac zabitego mobka a roslinki poprostu zbierasz

Edit@

Dropłem te rzeczy i daje do tego okienka i nie chce dac..

Wystarczy, ze klikniesz w okienko peta i klikniesz Gifting i tam w male okienko wrzucasz jakas zbroje, bron czy tarcze itp. Klikasz przycisk i dodaje Ci punkty mountowi.

Pilnuj zeby gifting mial minimum 80 bo albo na 70 albo na 75 spada predkosc mounta.

Co do misji to niemozliwe, ze zrobiliscie juz wszystkie misje i nie macie co robic na 47 lvl.

Ja na 51 lvl caly czas siedze w Ice Mountain. Zapewne opusciliscie jakies miasto dlatego nie macie co robic.

No ale jak nie macie misji to musisz wbic lvl na mobach lub idz na dreamland lub chodz na sky tower, tam dobry exp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Misje   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...