Ronter Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czy to normalne że na aramie i normalach grywam platynami? W s3 gdy byłem w silverze grywałem z goldami nie raz ale nie z platynami, aktualnie dało mnie do brązu i platyny mi losuje?wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bardzo normalne, sam gram z Unrankedami i Brazami a jestem Platyna III... @Edit Glownie jak jestem w Duo z Silverem Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smg69 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 bo te platyny w tym sezonie są pewnie w srebrze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To jest ranked czy normal ? Jeśli ranked to pewnie przez czas pre-sezonu MMR im spadło,a jeśli normal to nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronter Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No ale wczesniej mi nie losowało na normalach platyn tylko srebra jak bylem w s3 w silverze @UP Na rankedach spotykam goldy ale czy w takich dywizjach można mieć aż tak słabe mmr ze mi takich losuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delter Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ludzie czasem mając plat i wyżej nie grają normali praktycznie wgl / zdarza się im trollować, więc ich normalowe mmr wcale nie musi być zbyt wysokie. Albo poprostu Twoje jest bardzo wysokie. My np. na aramach wbiliśmy na tyle wysokie mmr, że pare razy mieliśmy diamenty / bardzo często platyny na aramach (średnio mmr pod 1650-1700 aramowe, około 1000 meczy?). LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanboj disa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja raz gralem arama z gościem którego widziałem w featured games, taki śmieszny nick typu zdzicho jakiś tam Ten ból dópy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.