TheM0rdor3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam bardziej opłaca się kupić nidalee czy olafa. Prosiłbym jeżeli ktoś napisał by mi którego champa wybrać prosiłbym o podanie jego plusów oraz minusów (jeżeli takie ma). Pozdrawiam Mateusz. PS. Jeżeli chcecie dodajcie mnie do znajomych mój nick TheM0rdor3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyKorupcja Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Polecam nidale + Q = Ogromny dmg i na postaci ludzkiej i na tygrysku. + Dobre używanie R pozwala wygrać linie. + Jako AD na topa też świetnie sobie radzi. + W Pozwala ograniczyć udane ganki junglera jeśli jungler nie zauważy w zaroślach jej W ujawni się. + E na lini pozwala dużej wytrzymać bez cofania się do bazy - No nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nidalee ciekawsza +mega poke +heal +as boost +ciekawy pasyw +mobilna +łatwa farma po 6 -miękka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nidalee lepsza i wolniej się nudzi: poke heal pułapki szybciej chodzi w krzakach boost do AS po zhealowaniu escape na tygrysie im dalej walniesz z dzidy, tym więcej bierze (z ograniczeniem ) ulepszenie do AA na tygrysie (Q) łatwa farma na tygrysie gdy jesteś dalego walisz z człowieka, gdy się zbliżą walisz z tygrysa (różnorodność) mobilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheM0rdor3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ok czyli kupuję nidalee. Dzięki, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.