daniel0daniel Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siemanko mam pytanie bo chce zakupić kartę muzyczną, Karta muzyczna USB Delock 7.1, i chciałem się zapytać bo zdziwiło mnie to że rodzaje wejscia to nie mini jeck tylko chinch. I chciałem się was zapytać co to za wejście, czy jedną mi tam słuchawki z normalnym wejscie jeck 3,5mm. Bo potrzebuje do lapka zeby podłączyć głośniki i słuchawki i czy wejdą mi do tego słuchawki czy musze kupić inną kartę ? Dam lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 chinch to normalny jack , a podłączysz głośniki ALBO słuchawki + miktofon If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel0daniel Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 czyli do tego chinch wejdą mi słuchawki z mini jackiem 3,5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastosMC Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 masz na wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82%C4%85cze_RCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 przecież napisałem że to NAJNORMALNIEJSZE GNIAZDO JACK tylko inna nazwa użyta w sumie błędna bo w opisie gniazdo RCA a nie TRS ( jacjk 3,5 mm) If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.