West Side Tupac Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam,moga mi cos zrobic jesli owale kogos na konto ? Napisalem,ze czekam 2 miesiace na zmiane rk,nie zdazy go zmienic przez 2 miesiace.Dodam,ze postac byla przez allegro kupiona za cc na swiecie,a nie za pieniadze realne.Zamowilbym sobie wtedy rk na swoje dane ponownie. Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Powiem tak: O ile sprzedający wystawił już komentarz, nikłe są szanse udowodnienia że ktokolwiek mu coś zrobił.Osobiście starałbym się być cwanym i zachowalbym jak największe "środki bezpieczeństwa" mianowicie:Zróbił nooba który oznajmia że jego konto zostało zhackowane. Jeżeli nie chce się go pozbyć to musi ci dać pieniądze.(ccki wiadomo)Mało kto byłby takim imbecylem aby zapłacić. W tym momencie rozpoczyna się cała gratka ze zmianą pasów rkeya itd On nie odzyska konta, Ty masz jakieś "alibi", że musiał postępowac nie ostrożnie że jego konto zostało shackowanie.Pozdrawiam, życzę powodzenia https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Swiezu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Moga. + bedziesz odpowiadal prawnie za zlamanie prawa handlu i polityki allegro oraz jako wlam na konto. Pozdrawiam. Prosze moda o zamkniecie tematu... "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lol wytłumacz mi jakim mniemaniem ty prosisz o zamknięcie tematu a nie autor.#TOP Jak tam, jakieś posunięcia w sprawie? https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Swiezu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Poniewaz to jest pomoc w zlamaniu prawa. Oszukujac na allegro z kontem okradasz czyjac wlasnosc. "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.