Skr. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, chciałbym zaprezentować wam mój kolejny projekt Jest to launcher przeznaczony dla sieci serwerów SkunCraft (niedługo więcej informacji). Główne funkcje: -uruchamianie minecrafta (przygotowany na wszelkie nowe wersje) -instalacja paczki SkunCraft -domyślnym folderem dla gry nie jest .minecraft tylko C:\skuncraft -aby uruchomić grę należy się zalogować system rejestracji/logowania oparty o forum -nick z forum = nick w grze -możliwość przydziału pamięci RAM -panel gracza (sklep sms, vip, działki, używki, komendy, instalacja gry) Jest to chyba jeden z bardziej rozbudowanych launcherów Nie wykluczam że pojawi się on pod inną nazwą z możliwością gry na dowolnych serwerach etc. Proszę o wskazówki Download dodam dopiero po starcie serwera. /Dla moderatorów: żeby nie usunąć tematu, zadaję pytanie: jak dodać progressbar podczas wypakowywania plików / Zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dCrafters Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bardzo fajnie, wykonałbyś też takie coś dla mojego serwera ? Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixd3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wypakowanie rob w innym watku to zawsze bedzie okno odpowiadalo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skr. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bardzo fajnie, wykonałbyś też takie coś dla mojego serwera ? Jasne, kontaktuj się Wypakowanie rob w innym watku to zawsze bedzie okno odpowiadalo ;-) No racja Jednak czekam na kolejne propozycje, nie chcemy aby temat został zamknięty przed publikacją linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixd3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Za duzo pustych przestrzeni dodaj jakieś tlo czy coś To vb.net? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dCrafters Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To jest napisane w vb.net @offtop Jak wylaczyc powiadomienie w taptalku bo mnie wkurzaja Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixd3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To jest napisane w vb.net@offtopJak wylaczyc powiadomienie w taptalku bo mnie wkurzajaJak masz nowa wersje to gdy przegladasz forum przesun palcem w prowo i na gorze po prawej masz takie trybiki klikasz w wybierasz opcje powiadomienia i sb wylaczasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Skr. napisał byś do mnie na skype? pliss fajny.gostek11 #teamBolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skr. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Skr. napisał byś do mnie na skype? pliss fajny.gostek11 Kontaktować się na GG Ze skype niestety nie korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skr. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.