Minimonek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siema mam małe pytanie odnosnie tego gdzie moge trafic W s3 byłem silver III Teraz mam 1 wygrana 1 przegrana Obecnie posiadam 1340 elo... <_< http://www.lolking.net/summoner/eune/30852033 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.N Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ziomek byl silver 4, wygral 8 jest silver 1. Czyli jakbys teraz wygral 8 jeszcze, to prawopodobnie gold V bedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zależy ile wygrasz jeszcze... Nie mozna stwierdzić po 2 grach. Ale jak przegrasz więcej niż 5 spadniesz do Brązu , jak ja . I jeszcze zalezy od MMR z s3, lecz ja miałem wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minimonek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to trzeba ostro Na***** zeby do bronzu nie wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.