Kerri Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mam takie pytanie mam kv1 czy t1 heavy lecz sa jakies lepsze czolgi do zarabiania ? (nie premium) Jaka linia czolgow najlepiej zarabia? Chodzi mi to zebym mogl na np 5 tierze dobrze zarabiac i powoli robic wyzsze ktore bedą jeszcze lepiej zarabialy. Z gory dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Większość 7t+ słabo zarabia, nie mówiąc o Xt. Zazwyczaj zarabia się tylko 5-6t i innych czołgów do zarobku no premium nie ma. Masz 2 najlepsze i nimi zarabiaj, w końcu jest te +50% zarobków teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVessu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak jak kolega up wspomniał zarabia się V tierami, VI mają niektóre drogie pestki. Preferuje amerykańskie TDki wieżowe (linia T49) do VI tieru, bo wyżej raczej za dużo nie zarobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaterAqua Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja Ci polecę jeszcze StuG`a (niemiecki V tier TD). Również dobrze zarabia i przyjemnie się nim gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Rozważył bym jednak zakup jakiegoś czołgu premium, teraz są promocje najlepiej zarabia T25 na niego niestety promocji nie ma :C lecz jest epicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVessu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie opłaca kupować się czołgu premium V tieru. Jak już się kupi, to VIII tier. Wydasz dużo kasy, ale na porządną maszynę. Jeżeli już się uprzesz na ten V tier premium, to kup T-25, Churchilla III lub T14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerri Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Napewno nie bede kupowal czolgow premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 To kup Kv-1 lub BDR'a. Najlepsze czołgi do zarobku no premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerri Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zarabiam t1 heavy i jakos idzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zarabiam t1 heavy i jakos idzie . To graj na zmiane kv-1 i T1 HT i będzie szło. Teraz są misje na kase, więc nie powinieneś mieć problemów z zarobkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.