Tomo100 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witajcie Muszę wybrać pomiędzy tymi dwoma postaciami na solo topa kogo mi polecicie? Ma być dobry przeciwko tankom i robić duży dmg oraz być tankowatym. Każda odpowiedź like Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Rumble: -manaless -wysoki DMG -harass -range -można łatwo pogarmić -obszarowe skille Odnośnik do komentarza
zelltar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Atm, na tanky mete trundle., ult pomagający z nimi w walce + przyjemne boosty Odnośnik do komentarza
Tomo100 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Obie odpowiedzi like jest 1:1 czekam dalej Odnośnik do komentarza
ArcaniA2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trundle jest obecnie jednym z mocniejszych tanków na topa/jungle, z buildem na samo trinity i resztę tank potrafi wciąż bić średni dmg. Q, W i R czynią go niepokonanym na 1v1, E bardzo uniwersalne - zarówno do gonienia jak i uciekania. W TF walniesz E na adc i on już nie ucieknie, możesz również walnąć przed niego, wtedy nie zrobi dmg, bo nie ma jak wbić. Inicjację ma dość dobrą dzięki W. Rola w TF - walnąć ulta w przeciwnego tanka i mieć wysrane na każdy dmg. No i największy plus - rozwala Riven. Jeśli chodzi o samą przyjemność z gry, to czuje się tą lodową atmosferę, nie znudzi się szybko Odnośnik do komentarza
Tomo100 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kupiłem Rumble.. I doszedłem do wniosku że zrobiłem źle.. Polecam Trundla do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.