Dizzy12345 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam pytanie czy wejdzie mi Euro Truck Simulator 2 o to moj komputer : Ram:4 prosesor: intel® Pentium® Dual CPU 1.80 1.80 Karta graficzna Nvidia Geforce GT 880i 32 bitowy system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy12345 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a i jeszcze mam pytanie czy ktos ma linka do ets1 i jak wejdzie mi to po prosze o ets2 ale aby była pełna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keps™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Na steamie masz do kupienia gry.Ramu masz ile? Być może na niskich Ci pójdzie, ewentualnie pokusiłbym się o średnie z wyłączeniem niektórych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawciomistrz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 wejdzie ci gra tylko musisz direcxt ustawić grafike sobie zeby ci słonce nie świeciło ci podczas grania bo wtedy są problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wejdzie bez problemu na średnich. Ja miałem owiele słabszego kompa i bez problemów działało. [ETS2] w google wpisz [Euro Truck Simulator II 4shared]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoXo888 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Na stronach można sprawdzić wymagania, porównać wystarczy podać swoje podzespoły CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz GPU: Nvidia GeForce 8600 GT RAM: 2 GB HDD: SEAGATE 75 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.