Adriano™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://scr.hu/1d2o/yvq5j Taki blad mi wyskakuje jak go chce odpalic, co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorN Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zresetuj kompa. Ten komunikat oznacza, że już masz wlaczonego bola gdzieś w tle więc reset powinien pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blazejas- Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 hahaha skoro ma wlaczonego bola reset kompa ? nie prosciej w menedzer zadan wejsc i wylaczyc proces bola ? a nie uruchmial ci sie pewnie dlatego ze zamulał dzisiaj troche bo aktualizacja miala byc. teraz odpal powinien sie aktualizowac i uruchomic normalnie (tez tak mialem) Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ctrl + alt + delete potem uruchom menadżer zadań, wejdź w zakładkę procesy (na górze), znajdź proces o nazwie BoL Studio, zaznacz go i kliknij "zakończ proces" Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riodian Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A ja zaś mam taki problem że odpalam BoL'a i nie uruchamia się, pojawia się tylko w procesach na kilka sekund i znika, wie ktoś co z tym zrobić? ;/ Pobierałem na nowo, restartowałem kompa, ale nic nie pomaga, przedwczoraj śmigał idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @UP Nie mam pojęcia jak to naprawić, ale możesz spróbować coś z tego może pyknie http://www.mpcforum.pl/topic/1073497-tut-failed-to-downloadlogin-could-not-find-dll-file-bol-studioexe-przestal-dzialac/ Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riodian Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Działa ;* Pomogło wywalenie folderu BoL z appdata/roaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.