Duballas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cześć. Postanowiłem wrócić do metka na privy. Kiedyś słyszałem, że nie warto robić na P berserka bo zmniejsza defa czy coś. Czy to prawda? Warto czy nie warto go ulepszać? Poza tym mam pytanie. Co lepsze do pvp body czy mental? (Server EASY) Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Berserk z każdym swoim poziomem zwiększa otrzymywane obrażenia (od ludzi, mobów..). Odnośnik do komentarza
Duballas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Berserk z każdym swoim poziomem zwiększa otrzymywane obrażenia (od ludzi, mobów..). Przy włączonym berserku zwiększa czy tylko przy poziomie skilla? Warto go ulepszać czy nie? Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przy włączonym berserku zwiększa czy tylko przy poziomie skilla? Warto go ulepszać czy nie? Tylko jak go włączysz. Czy warto.. mówisz o serwerach prywatnych - jeśli ten serwer jest łatwy, mało się expi lub exp jest banalny, to zrób. Odnośnik do komentarza
Duballas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tylko jak go włączysz. Czy warto.. mówisz o serwerach prywatnych - jeśli ten serwer jest łatwy, mało się expi lub exp jest banalny, to zrób. A body czy mental do pvp na wyższych lvl'ach? Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To już wg uznania, "o gustach się nie dyskutuje" ;-) Każda postać jest dobra, jeśli potrafisz i lubisz nią grać. Odnośnik do komentarza
eleshar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 berka wbija sie max do G3 Odnośnik do komentarza
cls500 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 berka wbija sie max do G3 Lub zostawić na G1. Obecnie gram na Pandorze, nie często używam tam berka, a jak już to tylko na G1. Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zależy od serwera, na moim akurat gdy wszedłem do skill_proto i zajrzałem sobie na berserka, to nie było niczego aby zwiększało otrzymywane obrażenia, też jak dostawałem obrażenia w trakcie berserka nic się nie zmieniało. Może mam i zbugowane, bo deszcz strzał strzela salwą w jeden target. Odnośnik do komentarza
Vanik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Do pvp niby mental, ale jak potrafisz grać bodym to nim też powinieneś ciąć n00bków równo. Jeżeli Ci pomogłem LIKE! Odnośnik do komentarza
Wiedźwiedź Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Więc tak, berka nie robi się wyżej niż G1-G3, ponieważ otrzymujesz dodatkowe obrażenia. Nie zda to się ani w PvM, ani w PvP, wystarczy, że będziesz go miał na G1, zieloną potkę i będziesz bił jednakowo jak skill byłby na P. Co do postaci, dla mnie body jest lepszy, ponieważ jest dynamiczny, natomiast mental to taki statyczny(mozolny,nudny). Mental nie trafi z duszka i po nim, natomiast body ma jeszcze szarże, wirek, trzystronne, do tego aura... Odnośnik do komentarza
SmoKu™ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Otrzymujesz więcej dmg, berka zostaw na g1. Do pvp teoretycznie mental. ¯\_(ツ)_/¯ HISTORIA SPRZETU eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A body czy mental do pvp na wyższych lvl'ach? Mental, tylko bierz 1 rękę. (szybciej trafisz + hity) strach się bać Odnośnik do komentarza
AśNaebaem :* Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na wyższych lvlach z dobrym eq mental to maszyna do zabijania. Polecam mentala do pvp.. By Maxio! Odnośnik do komentarza
3RoR Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jak masz berka na P to większa obrażenia ci zadają ... Odnośnik do komentarza
EthariaPL Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Berserk zwiększa obrażenia i to o dużo względem G->P, kiedyś były podane dokładne % na jakimś koreańskim kliencie pamiętam. Był dokładny opis skilli i statystyk co ile daje. Odnośnik do komentarza
Avenek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Proponował bym ci zostawić berka na G1 iż gdy masz na P zwiększa on otrzymywane obrażenia Odnośnik do komentarza
xShawn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Berek zwiększa obrażenia już od m1. JAk grasz na Prywatnym servie w ogóle berka nie rób bo jest zbędny ( są rosy, zielone poty, bony do szybkości ataku itd. ) a jak już robisz zrób sobie na 16 punkcie i będziesz miał wystarczająco szybkości ataku. Odnośnik do komentarza
Zamyślony Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Niektórzy grając mentalem robią tak: Jednoręka (dobrze by było z sr ), wojenne pod szycie, potki na szybkość ataku i silne więc możesz jechać ciągle bo nie upadasz. Jeśli chodzi o pvp to ja polecam mentala. Tradycyjna postać DPS która sprawdza się w pvp i na wojnach. Ale bodziak też dobry, lecz tu już radzę tylko wojenne:) Ale to zależy od preferencji, po prostu pograj trochę obiema klasami i sprawdź która bardziej ci pasuje. Odnośnik do komentarza
JWP. Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Berserk najlepiej zostawic na M4 / M7 lub G1(MAX) Jesli są poty zielone na serwie które daja te 60% ataku gdzies to berserk na M max Odnośnik do komentarza
Deliner.pl Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 berka ciśnij do G1 ale nie więcej nie zostawiaj go na M Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.