DJTadzio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam Widziałem nie raz, głównie drifterów, mających małe samochody z dużymi spoilerami. Za każdym razem jak zapytam w prywatnej wiadomości, to nie uzyskuje odpowiedzi. Dlatego pytam was tu. Jak można sobie taki spoiler sprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Można go kupić w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJTadzio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Można go kupić w sklepie. Nie można kupić dużego spoileru do małego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roiccrx Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Widocznie musiałeś spotkać starych graczy. Dawniej za pomocą Art Money'a dało się tak zrobić oraz odwrotnie (miałem mały spoiler w ZR1 co ładnie wyglądało) Nie wiem czy obecnie się tak da ale wiem, że spoilery sa podpisane zgodnością do małych i dużych aut. Napisałem gdzies poradnik odnośnie tego jak zdjąć spoiler w niektórych autach ale również może on działać jako instalacja spoileru, które dane auto nie posiada. Jednak trzeba jak wyżej wspomniałem to sprawdzić bo myślę, że jesli zainstalujesz z Art Money'em taki spoiler to nie będzie on chciał się kupić w Twoim aucie i możesz przez to nawet stracić SB za jego zakupienie (bo oczywiście za darmo go nie zamontujesz) ale możesz spróbować na dużych spoilerach za IGC. http://www.mpcforum.pl/topic/1056899-poradnik-zmiana-spoilera-w-autach-bez-spoilerow-w-sklepie/ Tutaj poradnik, jedyne co to podmieniasz auto na auto, kóre ma możliwość zakupienia dużych spoilerów (lista oznaczeń aut jest chyba gdzies niezej w temacie) i wybierasz spoiler, który chcesz zainstalować :P Retired Need For Speed: World Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJTadzio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSpecu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 2 Krótkie pytanka: -działa to jeszcze? -dałoby rade zamontować spoiler za boosty za free tym programikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roiccrx Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie da się niestety zamontowac nic za free bo EA już się przed tym zabezpieczyło :P Retired Need For Speed: World Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.