Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży spoiler w małym samochodzie

DJTadzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Widziałem nie raz, głównie drifterów, mających małe samochody z dużymi spoilerami. Za każdym razem jak zapytam w prywatnej wiadomości, to nie uzyskuje odpowiedzi. Dlatego pytam was tu. Jak można sobie taki spoiler sprawić

post-1090616-0-64706600-1390055522.png

Opublikowano

Widocznie musiałeś spotkać starych graczy. Dawniej za pomocą Art Money'a dało się tak zrobić oraz odwrotnie (miałem mały spoiler w ZR1 co ładnie wyglądało)

Nie wiem czy obecnie się tak da ale wiem, że spoilery sa podpisane zgodnością do małych i dużych aut. Napisałem gdzies poradnik odnośnie tego jak zdjąć spoiler

w niektórych autach ale również może on działać jako instalacja spoileru, które dane auto nie posiada.

Jednak trzeba jak wyżej wspomniałem to sprawdzić bo myślę, że jesli zainstalujesz z Art Money'em taki spoiler to nie będzie on chciał się kupić w Twoim aucie i

możesz przez to nawet stracić SB za jego zakupienie (bo oczywiście za darmo go nie zamontujesz) ale możesz spróbować na dużych spoilerach za IGC.

http://www.mpcforum.pl/topic/1056899-poradnik-zmiana-spoilera-w-autach-bez-spoilerow-w-sklepie/

Tutaj poradnik, jedyne co to podmieniasz auto na auto, kóre ma możliwość zakupienia dużych spoilerów (lista oznaczeń aut jest chyba gdzies niezej w temacie)

i wybierasz spoiler, który chcesz zainstalować :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

2 Krótkie pytanka:

-działa to jeszcze?

-dałoby rade zamontować spoiler za boosty za free tym programikiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...