Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży spoiler w małym samochodzie

DJTadzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Widziałem nie raz, głównie drifterów, mających małe samochody z dużymi spoilerami. Za każdym razem jak zapytam w prywatnej wiadomości, to nie uzyskuje odpowiedzi. Dlatego pytam was tu. Jak można sobie taki spoiler sprawić

post-1090616-0-64706600-1390055522.png

Opublikowano

Widocznie musiałeś spotkać starych graczy. Dawniej za pomocą Art Money'a dało się tak zrobić oraz odwrotnie (miałem mały spoiler w ZR1 co ładnie wyglądało)

Nie wiem czy obecnie się tak da ale wiem, że spoilery sa podpisane zgodnością do małych i dużych aut. Napisałem gdzies poradnik odnośnie tego jak zdjąć spoiler

w niektórych autach ale również może on działać jako instalacja spoileru, które dane auto nie posiada.

Jednak trzeba jak wyżej wspomniałem to sprawdzić bo myślę, że jesli zainstalujesz z Art Money'em taki spoiler to nie będzie on chciał się kupić w Twoim aucie i

możesz przez to nawet stracić SB za jego zakupienie (bo oczywiście za darmo go nie zamontujesz) ale możesz spróbować na dużych spoilerach za IGC.

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj poradnik, jedyne co to podmieniasz auto na auto, kóre ma możliwość zakupienia dużych spoilerów (lista oznaczeń aut jest chyba gdzies niezej w temacie)

i wybierasz spoiler, który chcesz zainstalować :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

2 Krótkie pytanka:

-działa to jeszcze?

-dałoby rade zamontować spoiler za boosty za free tym programikiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...