Skocz do zawartości

Duży spoiler w małym samochodzie

DJTadzio

Rekomendowane odpowiedzi

Widocznie musiałeś spotkać starych graczy. Dawniej za pomocą Art Money'a dało się tak zrobić oraz odwrotnie (miałem mały spoiler w ZR1 co ładnie wyglądało)

Nie wiem czy obecnie się tak da ale wiem, że spoilery sa podpisane zgodnością do małych i dużych aut. Napisałem gdzies poradnik odnośnie tego jak zdjąć spoiler

w niektórych autach ale również może on działać jako instalacja spoileru, które dane auto nie posiada.

Jednak trzeba jak wyżej wspomniałem to sprawdzić bo myślę, że jesli zainstalujesz z Art Money'em taki spoiler to nie będzie on chciał się kupić w Twoim aucie i

możesz przez to nawet stracić SB za jego zakupienie (bo oczywiście za darmo go nie zamontujesz) ale możesz spróbować na dużych spoilerach za IGC.

http://www.mpcforum.pl/topic/1056899-poradnik-zmiana-spoilera-w-autach-bez-spoilerow-w-sklepie/

Tutaj poradnik, jedyne co to podmieniasz auto na auto, kóre ma możliwość zakupienia dużych spoilerów (lista oznaczeń aut jest chyba gdzies niezej w temacie)

i wybierasz spoiler, który chcesz zainstalować :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Duży spoiler w małym samochodzie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...