Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mainowanie jungli

TSM Bjergsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym sobie wymainować jungle, bo dawniej na niej nie grywałem, ale po tych 10 wstępnych rakedach zagrałem większość meczy na tej pozycji i idzie wyccarować, także chciałbym Was prosić o jakieś wskazówki dot. junglowania itp. cokolwiek xD

2169924-kappa.png

Opublikowano

Graj Hecarimem , Lee , Fiddle.

Nwm, musisz wybrac sobie postać, i ją najlepiej ogarnąć.

Np ja jungluje tylko Jaxem. Jeszcz eeve Ci polecam.

Gankuj np tak: Gdy Twój bot jest pushowany wbiegaj na plecy i odrazu sie wbijaj pingując, najlepiej z redem

Gdy masz red-a na 2 lv juz możesz gankować bota od pleców. Wtedy się nikt tego nie spodziewa.

Nie flejmuj teamu po polełnionym błędzie, rozsądznie uzywaj smita z dragonem/baronem.

Opublikowano

Graj Hecarimem , Lee , Fiddle.

Nwm, musisz wybrac sobie postać, i ją najlepiej ogarnąć.

Np ja jungluje tylko Jaxem. Jeszcz eeve Ci polecam.

Gankuj np tak: Gdy Twój bot jest pushowany wbiegaj na plecy i odrazu sie wbijaj pingując, najlepiej z redem

Gdy masz red-a na 2 lv juz możesz gankować bota od pleców. Wtedy się nikt tego nie spodziewa.

Nie flejmuj teamu po polełnionym błędzie, rozsądznie uzywaj smita z dragonem/baronem.

Ziomek, dakie rady to mnie nie interesują bo to sam wiem nie grając jungli -_-

Zresztą na MPC same brązy to lepiej bedzie jak sobie w praktyce zaczne mainować a nie czekać na takie rady gówniane,

2169924-kappa.png

Opublikowano

Ziomek, dakie rady to mnie nie interesują bo to sam wiem nie grając jungli -_-

Zresztą na MPC same brązy to lepiej bedzie jak sobie w praktyce zaczne mainować a nie czekać na takie rady gówniane,

Idz z tego forum, jesteś Toksycznym psem polakiem. Juz czuje Twoj hejt na rankedach.

Nie podales czego oczekujesz i beczysz. Co za czlowiek.

Opublikowano

Lolz, nie rozpłacz się. Po prostu powiedziałem, że twoje rady są chujowe i tyle, a to, że Ci tak powiedziałem to już oznacza, że jestem hejterem na rankedach? no chyba Ci się coś pomyliło chłopczku.

2169924-kappa.png

Opublikowano

Polecam ci kha 'zixa

-Szybko robi jungle .

-Dobre gangi

-Zabójca adc

Pamietaj by cel nie stał koło sojusznika ( bohatera , miniona) dzieki temu ma wiekszy dmg ;]

Ult - E,Q,W

minionek_5956.png

Opublikowano

A ja na jungli mainuje Jax'a. Stun, ulti pasyw/omen + aktywne ulti, szybkie robienie jungli, doskok, moze być tankiem a i tak ma w pizdu DMG, ciężko do uwalenia, łatwo się carruje gry (Ją na topie mam 6/5 staty zazwyczaj, na junlgi 10/2, 10/3 i dużo asyst). Jak się uda to biorę fraga, ale zazwyczaj go oddaje. Masterki 9/21, runy standard pod ad. Jax nie potrzebuje dużo many. Możesz spokojnie midowi oddawać 2 i 3 blue, a potem już sam niech robi. Solo dragon bez trudu (Raz się udało mi solo Barona, ale z bólem - dużo traci na robieniu go). Świetnie spisuje się w połączeniu z Katariną (Stun Jax'a, Shunpo + Ulti Katy). Jest to uniwersalny jungler. Pieprzenie, że bardziej opłaca się na topie nim grać to brednie. Farmę nadrabiam asystami, a i tak mam koło 150 w 30 min. (Patrząc na filmiki TheOddOne'a, to miałem jakieś 60 mniej od niego, więc dla mnie farma zajebista : D).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...