Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne lagi w grach ;#

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! dawałem laptopa do czyszczenia bo miałem wysoką w temp. CPU. To mi przeszkadzalo wiec dalem lapka gdy dostalem go wszystkie nowe sterowniki wgralem i lol mi chodzi na 70fps ale gdy gram dluzej i nie wchodze do pulitu np. przez menedzera zadań zaczynam mam takie dziwne lagi i spadaja mi fps do 30 i tak w kazdej grze. Gdy gram w kazda gre dluzej i nie jestem na pulpicie przez jakis czas to zaczynam miec lagi ale gdy zminimalizuje na pulpit i z powrotem przelacze na gre wszystko ok jest . :3 Jakies propozycje na rozwiazanie problemu ?

Opublikowano

procek : Intel Core Duo CPU T6400 2.0GHz

4 GB Ram

64bit

karta graficzna : Nvidia geforce 9400M G

Opublikowano

Miałem podobnie u mnie problemem tego był zasyfiony lapek i sie nagrzewał

minionek_5956.png

Opublikowano

Net Framework mam 4.5 directa też. Korzystam z programy Advanced System Care 7 który usuwa błędy w rejestrze ,błędne skróty, Błędy w dysku, przyśpiesza system itp .. A na końcu też ma funkcje '' Game '' gdy tą funkcje używam zazwyczaj zwalnia mi się 100mb ramu. Może coś innego :3 ?

Dodam też defragmentowałem obie partycje C i D

Opublikowano

Mam propozycję rusz kurwa dupe rozbierz tego lapka i go wyczyść, a potem przeskanuj sb malarebytes anti malware czy czymś i graj.

Ja pierdole, mamy ci znaleźć magiczny sposób żeby działało ?

Proszę, idź na dwór, złap jednorożnca, zrób różdżkę z jego sierści, gratulacje, właśnie zostałeś przyjęty do Hogwartu.

Opublikowano

Ganelon najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem bo napisałem że laptop był czyszczony i odrazu po czyszczeniu takie problemy są. Temp w grze są 40-50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...