Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autoclicker (BOT) FIFA14 - FUT

Szymon2864

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam pytanie, czy ma ktoś może takiego autoclicker'a do futa który jest kompatybilny z trainerem? Chodzi o to by wykonywał te same czynności które ja wykonuje, tzn szuka meczu, wybiera stroje, gra, wciska odpowiedni klawisz w trainerze i zapętla te czynności. Było by to ogromne zaoszczędzenie czasu. Bardzo proszę o szybką pomoc :)

FFA14PCC_SzarpiemySzynke_clubbanner.png

Opublikowano

Nie popieram trainerów choć autoclicker z 13 powinien działać z Trainerem do FIFY 14 choć nie jestem pewny

gdzie mogę znaleźć autoclicker z 13?

Opublikowano

Ja miałem taki, tylko zapomniałem go zapisać przed formatem komputera. Wiem że był zrobiony w programie jitbit.

Pamiętasz może skąd go pobrałeś?

Opublikowano

Do FIFY 14 są Płatne Trainery z tego co się orientuję.

Do FIFY 13 są na pewno Darmowe, lecz trudno znaleźć.

Odradzam gry na AutoClicker ;)

77512f97859e.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz wszyscy mają autoclikera jak oferujesz 20zł PSC... Auto Clicker do bota kosztuje 150zł (Tak pisał Kamcio tzn. za tyle on kupił)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

@James

1. Kiedy on to kupil, ceny mogły spaść.

2. Dla chcacego nic trudnego, samemu można zrobić, a jak nie to próbować znależć osobę, która odsprzeda nam bota za mniejszą sumkę.

Nie wierz wszystkim we wszystko juz sie tak na teori pandy przejechalem ;p

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Skoro jest na jednego kompa, co Ci szkodzi go udostepnic, moze ktos go tak przerobi, że będzie na wszystkie kompy?

Opublikowano

Nie no nic, nie szkodzi.. zawsze 150zł dla każdego to pikuś. Pzdr i kończe dyskutować na ten temat,

Aaaa i aby uruchomić trainer trzeba podać autorowi swój Hardware Nr, aby on wpisał w baze trainera. Moge udostępnić ten trainer nie ma problemu, tylko że on nie będzie działał. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...