Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas uruchamiania (C9)

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda na to, że aplikacja jest blokowana.

Spróbuj wyłączyć antywirusa i zaporę systemową.

wyłączyłem ale po chwili znowu wyłącza się gra

Opublikowano

Włącz "Menadżer zadań windows " Ctrl+alt+delete

Wejdź w zakładkę Procesy i powyłączaj wszystkie a następnie odpal grę . Prawdo podobnie , któryś z zainstalowanych przez ciebie programów blokuje grę .

Niestety jeżeli to zadziała to znaczy , że będziesz musiał robić tak cały czas ponieważ nie wiem jaki program ci to blokuje w tym przypadku sam musisz się domyślić .

837371446280124127260.png
Opublikowano

jedyny proces który się uruchamia podczas gry to xxd.xem (którego nie znam)reszta nie powoduje bo to są pliki systemowe

Opublikowano

jedyny proces który się uruchamia podczas gry to xxd.xem (którego nie znam)reszta nie powoduje bo to są pliki systemowe

No nie wiem kod błędu jest jasny coś blokuje ci dostęp do gry mógłbyś podesłać Ss'y z procesami jakie masz ?

Opublikowano

o to screen

Zakończ wszystkie Usługi zostaw na razie tylko system dodatkowo powyłączaj jakieś GG, TS, Skaypa i inne tego rodzaju programy , które mają dostęp do Internetu i spróbuj jeszcze raz .

Opublikowano

Zakończ wszystkie Usługi zostaw na razie tylko system dodatkowo powyłączaj jakieś GG, TS, Skaypa i inne tego rodzaju programy , które mają dostęp do Internetu i spróbuj jeszcze raz .

usług nie mogę wyłączyć bo same się włączaja po chwili

Opublikowano

usług nie mogę wyłączyć bo same się włączaja po chwili

To raczej będzie któryś z systemów lecz szczerze nie mam pojęcia , który poszukaj na forum C9 może ktoś tez miał taki błąd

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...