Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Internet Explorer nie wczytuje stron.

Huskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem sobie LoL, i chce się zalogować a nagle taki zamół.

1.Czekanie za serwerem

2. Potem jest Odnawianie 1 za jakies 30s odnawianie 2 i za kolejne 30s odnawianie 3. A Internet Explorer jak chce właczyć żadna strona się nie wczytuje i przez to nie moge sie zalogować do Lola pomoże ktoś mam Windowsa 7 Professional 32bit. 2gb ramu.

wotw2403.png

Opublikowano

Ale internet explorer jest mi potrzebny żeby wyłączyć tryb offline. Na innych przeglądarkach wszystkie strony się wczytują na na IE nie chcą. ;< Pomoże ktoś ?

wotw2403.png

Opublikowano

Ale internet explorer jest mi potrzebny żeby wyłączyć tryb offline. Na innych przeglądarkach wszystkie strony się wczytują na na IE nie chcą. ;< Pomoże ktoś ?

Może go przeinstaluj ? Takie proste a ty mi powiesz że tego nie próbowałeś ?

A tak to sprawdź czy firewall nie blokuje IE/Lola.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Najnowszego IE nie mam, wykasowac w sesie ze przez CCleaner? Jak wyłaczyć tego Firewalla? ZIELONY JESTEM ;_;

ANTY-VIRUS ; avast

wotw2403.png

Opublikowano

nie dziw sie jeżeli ci nie działa strona jak nie masz najnowszej wersji.

tylko błagam nie pisz że ie6 bo sie załamie :)

nie ruszaj firewalla bo nie ma prawa ci nic tam blokować.

owszem możesz przez cc badz w ustawieniach przegladarki. nie wiem jaka masz wersje to ci nie napisze dokładnie gdzie dokładnie to jest.

na Twoim miejscu zaktualizował bym przegladarke wtedy bedzie chodzić na 10000000%

Opublikowano

Start w wyszukiwarce wpisujesz firewall lub tam jakaś zapora, wyświetli ci się "Zezwalaj programowi na dostęp przez zaporę ..." i "Sprawdź stan zapory" wchodzisz w to drugie, sprawdzasz czy zapora jest włączona jeśli tak wchodzisz w to pierwsze > zmień ustawienia dodajesz do list lol.client itd. zmieniasz prawa dla grupy prywatnej i publicznej, restart kompa(lepiej zrobić) i sprawdzasz, jeśli nic się nie zmieniło wchodzisz w stan zapory > włącz/wyłącz zapore(po lewej stronie, wyłączasz zapore + restart kompa i sprawdzasz jeśli nadal jakieś błędy to nie problem z zaporą.

Jeśli to zrobisz i będziesz miał nadal problem to napisz, pomogę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Start w wyszukiwarce wpisujesz firewall lub tam jakaś zapora, wyświetli ci się "Zezwalaj programowi na dostęp przez zaporę ..." i "Sprawdź stan zapory" wchodzisz w to drugie, sprawdzasz czy zapora jest włączona jeśli tak wchodzisz w to pierwsze > zmień ustawienia dodajesz do list lol.client itd. zmieniasz prawa dla grupy prywatnej i publicznej, restart kompa(lepiej zrobić) i sprawdzasz, jeśli nic się nie zmieniło wchodzisz w stan zapory > włącz/wyłącz zapore(po lewej stronie, wyłączasz zapore + restart kompa i sprawdzasz jeśli nadal jakieś błędy to nie problem z zaporą.

Jeśli to zrobisz i będziesz miał nadal problem to napisz, pomogę.

stary on pisze że nie może sie zalogować przez przegladarke na strone a ty piszesz mu jak dodać do listy wyjatków w zaporze launcher w lolu :)

@ albo ja zgłupiałem :c

Opublikowano

stary on pisze że nie może sie zalogować przez przegladarke na strone a ty piszesz mu jak dodać do listy wyjatków w zaporze launcher w lolu :)

@ albo ja zgłupiałem :c

Mój błąd xD moje czytanie ze zrozumieniem się kłania :D W sumie pisał coś o odnowieniu połączenia więc może spróbować, co do IE to spróbuj zaktualizować, lub odpalić coś innego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Instalator nie może kontynuować działania, ponieważ jest zainstalowana nowsza wersja programu Internet Explorer,

wotw2403.png

Opublikowano

Zeskanuj kompa jakimś antywirusem, nie rozumiem dlaczego próbujesz usilnie odpalić IE, jeśli nie działa to może być też problem z internetem.

Wyłącz antywira przy włączaniu lola, popróbuj coś z zaporą, antywirem itd.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak mam problemy z netem na moim PC zamula internet a na laptopie wszystko git chodzi.

Może formata trzeba zrobić?

wotw2403.png

Opublikowano

skejt nie pomogło. Mam coś z internetem na Laptopie chodzi dobrze wszystko sie wlacza a na PC tylko na IE nie wlaczaja sie strony a na innych wlaczają. Pomoze ktoś?

wotw2403.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...