Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty i nie tylko

duzy15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma parę problemów z Tibia Ng ale po koleji.

Bot nie zdąża zbierać mi kasy z potworków, gdy zabije to otwiera i nie zawsze zabierze kasę i idzie dalej.

Szukam skrypty lub jakiegoś ustawienia który po uzbieraniu BP kasy wkłada kasę do następnego plecaka bo gdy już uzbiera cały plecak kasy to nie chce zbierać dalej.

Potrzebuję skrypt że gdy uzbiera xxx kasy to zaniesie ją do banku i wpłaci na konto.

Mam 30 Lv Knight skille 67/65 z Paccem. Eq sapphire hammer (Atk:37 Def:18),k armor, c helmet. d shield i plate legs.

Jeśli macie jakieś miejsca gdzie można takim charem uzbierac dużo kasy napiszcie gdzie obecnie zbieram kasę rotach na Darashi jeśli macie lebsze miejsca proszę piszcie.

Z góry dzięki za rozwiązanie jakiegokolwiek z moich problemów a Lord Makin zajebiste skrypty dałeś.

Jeśli komuś sie chce niech piszę na gg: 428139

Opublikowano

Na Liber bay szybko sie zbiera kase ale są taranture i juz padłem tam i 6 k w plecy więc boje sie tam zostawiać a co do tibi auto to ona wogule sięzacina i nie expi tibia Ng lebsza

Opublikowano

Co do zbierania kasy to moze czasami nie zbierac jak masz slabego kompa, lagi lub obciazenie neta. A co do zbieranie w wiecej niz jeden bp to w plecaku powinienes miec plecak jak uzbiera kasy na wszystkie miejsca to otwiera ci nastepny plecak...

Opublikowano

Dzienki z tą kasą zrobie coś z tym fakt mam lagi a jeszcze jedno mam tez Royal Palladyna 73 i gdzie bym go mógł zostawić na bocie żeby sobie expił chciasz tak troche zebym miał mniej do wbicia , skille są 90/76 tylko tak zeby nie musiał w zwarciu walic

• Dodaj nową pozycję...