Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomo już czy będzie po polsku? Warto zagrać?

Kamnozka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!. Zastanawiam się nad jakimś mmorpg'iem bo straszna nuda mnie ogarnęła i wpadłem na POE... Mam kilka pytań :P

1. Wiadomo już czy będzie po polsku?.. Czytałem, że prawdopodobnie spolszczenie pojawi się po nowym roku (czyli tuż tuż)

2. Gierka bywa monotonna?

3. Ciężko poskładać itemki?.. Jak sobie radzić z gemami?

Opublikowano

1. Będzie , według informacji za miesiąc-4.

2. Jak grałeś w Diablo 1-2 to jest kopia rozgrywki xD(czyli po prostu zajebista ale potrafi być nudna).

3. ???? Bardzo łatwo , natomiast gemy w itemach to w tej grze , skille. Dropisz, wkładasz i levelujesz :).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

1. Będzie , według informacji za miesiąc-4.

2. Jak grałeś w Diablo 1-2 to jest kopia rozgrywki xD(czyli po prostu zajebista ale potrafi być nudna).

3. ???? Bardzo łatwo , natomiast gemy w itemach to w tej grze , skille. Dropisz, wkładasz i levelujesz :).

Bardzo łatwo ? Kupić sobie BoR-a i np Soul Taker lub jakiegoś 6L jest łatwo ?

1. Niby miało się pojawić koło Lutego

2. Gierka wydaje się być monotona konczysz acty , i robisz endgame mapy cały czas , ale tak naprawdę nie jest.

3. Gemy to skille są w miarę łatwe do zdobycia te tanie jak ładnie poprosisz to ktoś ci z chatu da , a multistrike , CWDT itp to po 5c czyli prawie nic.. / Itemy to zależy Leveling Itemy są łatwe do zdobycia jakiś mightfly lub brightbeak do levelingu i na lajce do merc z tym dojdziesz , potem gdy już musisz składać End Game eq to może być ciężko większość dobrych end game bulidów wymaga 6L chesta który jest bardzo drogi.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Bardzo łatwo ? Kupić sobie BoR-a i np Soul Taker lub jakiegoś 6L jest łatwo ?

1. Niby miało się pojawić koło Lutego

2. Gierka wydaje się być monotona konczysz acty , i robisz endgame mapy cały czas , ale tak naprawdę nie jest.

3. Gemy to skille są w miarę łatwe do zdobycia te tanie jak ładnie poprosisz to ktoś ci z chatu da , a multistrike , CWDT itp to po 5c czyli prawie nic.. / Itemy to zależy Leveling Itemy są łatwe do zdobycia jakiś mightfly lub brightbeak do levelingu i na lajce do merc z tym dojdziesz , potem gdy już musisz składać End Game eq to może być ciężko większość dobrych end game bulidów wymaga 6L chesta który jest bardzo drogi.

Wow... ta 3 odpowiedź troszkę nie zrozumiała dla mnie :)

Zacząłem sobie troszkę w to grać i powiem wam, że mioodzio ^_^ Czuje się klimat starego diablo 2 z domieszką nowoczesności. Troszkę już ogarniam, wbiłem aż 9 lv! :P.

A jak jest z ilością polaków? Są jakieś polskie gildie?. I o co chodzi z tymi ligami ? :)

Opublikowano

Polaków nie trudno spotkać, gildie są, można nawet na polskim forum poe jakiejś poszukać.

Ligi dzielą się na standard, hardcore, nemesis, domination.

Standard jest najzwyklejszą liga, po śmierci tracisz %expa w zaleznosci od poziomu(normal, cruel, merciless)

Domination to coś jak standard, tylko rusza co pare miesiecy na okreslony czas. Na mapach znajduja sie kapliczki dajace buffy etc. Po zakonczeniu tej ligi postacie przenoszone sa na standard.

Nemesis jest podobna do Domination, z tym wyjątkiem że po śmierci postac przenoszona jest na standard, rare moby(zolte) maja "mody" czyli dodatkowe umiejetnosci. (curse'y etc)

Hardcore to liga stała jak standard, po smierci postac przenoszona jest na standard.

Dodatkowo sa tzw. Race'y, czyli krotkotrwale ligi (okolo 1-3h z tego co sie orientuje) za ktore zdobywa sie race pointy, a za nie zas itemy.

Opublikowano

1. Tak, tak jak napisałeś że będzie w tym roku.

2. Nie bywa, w każdej chwili możesz grać na np. Hardcore lub na tzw. race.

3. Dropniesz itemki, dropniesz orby i robisz itemki :)

169694.jpg

'' W życiu trzeba sobie zadać zajebiście ważne pytanie - co chce w życiu robić, a potem zacząć to robić. " ~ Tomasz Bajer

Opublikowano

Juz troche zaczailem co w trawie piszczy :). Tylko jeszcze nurtuje mnie jedna sprawa.

Gdzie najlepiej dropnac the searing touch ? Bije tego Marveil czy jak mu tam (boss koncowy 1aktu) i kicha... nie chce wypasc :(

Opublikowano

Masz na myśli Unique Staffa na 13 lv? (The Searing Touch Long Staff)

Unique dropią ze wszystkich mobów lecz bardzo rzadko Nie ma przypisanych dropów do danych mobów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówili że na początku roku 2014, więc pewnie za góra parę miesięcy.

Rzadko kiedy podaje sie konkretne daty.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...