Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jaką wersje najlepiej postawić serwer?

Wole serwer na wersje..  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wole serwer na wersje...

• 1.5.2
      1
    • 1.6.4
      11
    • 1.7.2
      1
    • 1.7.4
      1
    • 1.7.2+1.7.4 ew. wszystkie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.7.2 Najlepiej ;) Popatrz sobie z perspektywy gracza. Ma ściągnięte 1.7.2,1.7.4 a ty masz serwa na 1.5 ;o Nikomu tutaj teraz się nie chce pobierać minecrafta wstecz ;D Chyba że serwer by był mega, z modami itp to pewnie ludzie by ściągali ;) Ale wtedy to własny launcher.

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Opublikowano

1.6.4 dlaczego? Więcej graczy jest NoPremium, bardziej pożądane są serwery 1.6.4. 1.7.4 ma jedną wielką wadę (która mi przeszkadza, podejrzewam że nie tylko mi) brak optifine pod tą wersję.

Opublikowano

1.6.4 dlaczego? Więcej graczy jest NoPremium, bardziej pożądane są serwery 1.6.4. 1.7.4 ma jedną wielką wadę (która mi przeszkadza, podejrzewam że nie tylko mi) brak optifine pod tą wersję.

Tu sie mylisz jest optifine na 1.7.4

Opublikowano

Zdecydowanie 1.6.4 + Możesz użyć pluginu do BungeeCord o nazwie MultiVersion i dać wszystkie wersje 1.6 :)

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...