Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewien Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników tego forum mam pewien problem z css mianowicie jak gram na servie i coś mówię przez mikrofon to wszystko all mnie słyszą. Lecz jak ktoś coś mówi to ikonka tego rozmawiania tak miga i on tak mówi jakby mu mikrofon przerywał i niewiem co robić czy to coś u mnie czy u niego . Próbowałem i szukałem wszędzie ale nic nie znalazłem ;/ Mam nadzieje że mi pomożecie za pomoc oczywiście 5 .

RdLc.jpg

Opublikowano

Nie sądzę niektórzy mówią przez to ze mam lagi ale mam neta 4mb Nie wiem co robić

RdLc.jpg

Opublikowano

ja mam podobny problem...tylko u mnie nie dziala nie wiem czymu..;/ gralem w 1.6 nie działa grałem w source tez nie działa -.- wchodze na skype i tam mnie slychac..-.- nie wiem cemu mi nie dziala w cs'sie..;/ prosze o pomoc !!

Opublikowano

w cs 1.6 wszystko super a w css tylko mam z tym problem na maxach mam 59 fpsów to dobrze chyba i niemam ścinek

RdLc.jpg

Opublikowano

prosze o pomoc ponieważ tak strasznie kocham grać w cs'a ale nikogo nie moge zrozumieć

RdLc.jpg

Opublikowano

max_fps 0 <- do konsoli

Reinstal cs'a

Ustaw raty.

pobaw się w opcjach w zakładce audio, nie wiem czy da się zrobić coś więcej :/

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Może to jest wina client css. Masz tego oryginalnego ze steam czy pożyczyłeś od kumpla? Jak to 2 to spróbuj ściągnąć z innego źródła.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Ściągnąłem klienta z torrentów z 2007 r na digitazone coś tam było no i nie wiem nie mam steama ale zamierzam kupić

RdLc.jpg