Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Licencja 510 slotów

Pudzianos303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciał bym złożyć forme o 512 slotów licencje ale wymaganie jest atakie żę trzeba miec własną poczte , mam vps postawiłem na nim serwa ts3 ale o poczcie nic nw . Proszę o pomoc .

Opublikowano

Załóż hosting na xaa.pl (tylko 3 zł sms)

i masz od razu pocztę.

Opublikowano

Niestety

Przekierować będziesz mógł jeśli wykupisz za 9 zł

Opublikowano

A moja rada jest taka, zamiast zakladac kolejny server, starac sie o licencje a na koncu i tak wszystko padnie max po miesiacu to nie lepiej skupic sie na czyms innym ? Znajdz server ktory ci sie podoba i zapytaj sie administracji czy nie mozesz pomoc w rozwoju

Opublikowano

nie trzeba mieć na xaa konta www za 9 złotych żeby móc przekierować domenę, najlepszą opcją jednak jest ten serwer za 5 złotych bo ma instalator forum i stron, co ułatwi start

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Do tej licencji nie jest potrzebna domena.pl .

Jakoś mi na typowe ts.mygate.pl przychodzi :) Wystarczy mieć meila od swojej domeny . ;d

Gratuluję a mygate.pl to co to jest ? Pewnie nie .pl a .com ;_;

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...