Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Gry wstępne - GOLD IV

TSM Bjergsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na koniec sezonu 3 miałem Gold V. Moje MMR było wystarczające by grać wśród goldów oraz czasem platyn. Miałem bodajże 236 winów i 230 losów, więc nie za dobrze, ale jakoś tam było. Zacząłem grać te 10 gier i udało mi się wbić Golda 4. ;) Wygrałem: 7 Przegrałem: 2 Dodatkowo miałem 1 przegraną i było to potraktowane jako Lost Prevented, więc tj. się zaliczyło ale elo podliczyło mi z tych 9 gier. Moje gry: gRWJF3w.pngZLvVHoj.png
Głównie grałem Shyvaną na jungli bo łatwo idzie wyccarować. A więc jestem zadowolony, ponieważ nie spadłem jak niektórzy. Są przypadki, że wygrali z 7 gier a są w niżej dywizji niż byli w sezonie 3. Być może skutkuje to ich słabym mmr przez które spadli, nwm.

90aceebc5a64c830291a3c11f7fef69a.jpg?131
PS. POZDRO DLA PROSIKA, KRULA LASU KAPPA, PIS JOŁ

2169924-kappa.png

Opublikowano

Jak widzisz że Top/mid/adc ogarnia to oddajesz fragi i oni cie carrują lul. Twoja zadanie to jak najdłużej przytrzymać target na siebie.

Nie widzialem , teraz bede wszysko wygrywal dziennnnnki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...