Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting soRED.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji, wymiany opinii na temat tego hostingu. Słyszałem o nim wiele ale chce znać wasze zdanie :)

Opublikowano

Ceny dość wysokie, słyszałem same dobre opinie, ale osobiście nie korzystam ;)

korwin.gif

Opublikowano

Kiedyś miałem tam wykupiony pakiet 2GB i serwer padał przy 10 graczach przez przeciążone maszyny. Dwa miesiące się męczyłem by mi go przenieśli, ale nawet po tym zwinąłem się po prostu stamtąd i znalazłem lepszego hosta. To było dawno, może teraz to lepiej działa ;)

Opublikowano

Oni korzystają z serwerowni ovh.pl :)

Na twoją prośbę zamawiają serwer z SDC (SprintDataCenter).

A hosting jak najbardziej polecam , jeżeli ktoś grał na fb napieprzamy to widział ilu tam było graczy, ile było map, ile pluginów itd.

Za 420zł spokojnie te 250 online + 7map + ~30 pluginów utrzymuje :)

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

według mnie nie opłaca się sored.pl za trudny w opsłudze drogi i wszysztko Polecam FiberHost.pl

Nie oceniaj hostingu po tym że nie dają jakiegoś debilnego (za przeproszeniem) panelu do zarządzania , nic ci się nie stanie jak nauczysz się kilku linuxowych komend.

Zauważ że na FH placisz za SLOTY nie za RAM , na SoRED.pl masz pelen (ograniczony ale jest) dostep do maszyny przez SSH + domyslny port (dla oferty 32gb xD , usuneli dla 2-30gb bo ip nie mogli zalatwic) , jak dla mnie cena jest dobra bo jak ktos dobrze sie na tym zna to na ofercie za 35zl utrzyma spokojnie 60-70 online.

Opublikowano

Na twoją prośbę zamawiają serwer z SDC (SprintDataCenter).

A hosting jak najbardziej polecam , jeżeli ktoś grał na fb napieprzamy to widział ilu tam było graczy, ile było map, ile pluginów itd.

Za 420zł spokojnie te 250 online + 7map + ~30 pluginów utrzymuje :)

Widocznie zmienili.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Nie oceniaj hostingu po tym że nie dają jakiegoś debilnego (za przeproszeniem) panelu do zarządzania , nic ci się nie stanie jak nauczysz się kilku linuxowych komend.

Zauważ że na FH placisz za SLOTY nie za RAM , na SoRED.pl masz pelen (ograniczony ale jest) dostep do maszyny przez SSH + domyslny port (dla oferty 32gb xD , usuneli dla 2-30gb bo ip nie mogli zalatwic) , jak dla mnie cena jest dobra bo jak ktos dobrze sie na tym zna to na ofercie za 35zl utrzyma spokojnie 60-70 online.

Miałem to samo napisać, nauka kilki podstawowych to chwila moment.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Widocznie zmienili.

Chyba dzisiaj wygasa mi mc13 , on jest w SDC zamówiony więc przy zamawianiu (jeżeli dobrze pamiętam) są "Dodatkowe informacje" to wystarczy napisać że prosisz o mc13.

Miałem to samo napisać, nauka kilki podstawowych to chwila moment.

Dobrze że są jeszcze tacy ludzie co wolą SSH od panelu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...