Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migające paski w Robocraft

matihub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Krótko i na temat, co mam zrobić, jeżeli po ściągnięciu tej gry i po włączeniu poprzez kliknięcie launch w rogu launchera ten zamienia się w paski na całym ekranie, widzę tylko pulpit, paski od których na luzie można dostać padaczki i kursor - już taki jak w grze ;)

Mój kanał na YT! :D Zapraszam serdecznie, Nostale, Minecraft, Lol, Battlefield 4, vlogi, poradniki do GIMPa i więcej! :D

https://www.youtube.com/channel/UC4x5MJNZYPtAlRJwVz6JCHw

Opublikowano

Trochę słabo to wyjaśniłeś masz tak jak włączasz grę czy luncher ?

Jeżeli to luncher masz tu małą poradę od Suportu gry

Istnieją dwie możliwe przyczyny to:

Jeśli wyłączysz Launcher w środku aktualizacji. Rozwiązaniem jest pobranie ze strony nowego Launcher'a i ponowne go zainstalowanie. Po wykonaniu tej czynności Launcher ponownie ściągnie grę i będziesz w stanie kontynuować grę w Robocraft.
Jeżeli jesteś starym użytkownikiem i długo używasz starej wersji Launcher'a i niedawno go zaktualizowałeś. W takim przypadku, dzieje się tak, gdyż gra jest zainstalowana w C:\Program Files (x86)\Robocraft\ podczas gdy nowa gra jest zainstalowana w C: \ Gry \ Robocraft \. Zdarza , jest, że nowy launcher aktualizuje grę w C:\Games\Robocraft\ ale gdy stworzysz skrót Robocraft otwiera starą grę w \Program Files. Aby to rozwiązać trzeba usunąć wersję w \Program Files i zrobić skrót do Robocraft.exe w C:\Gry\Robocraft

837371446280124127260.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Krótko i na temat, co mam zrobić, jeżeli po ściągnięciu tej gry i po włączeniu poprzez kliknięcie launch w rogu launchera ten zamienia się w paski na całym ekranie, widzę tylko pulpit, paski od których na luzie można dostać padaczki i kursor - już taki jak w grze ;)

Mam to samo i nie wiem co robic

To w C/ games czy C/gry ??

Opublikowano

Albo cos robie zle albo nic nie pomaga... Gre mam w C:/games wylaczalem instalowalem na nowo i nic... Odpalalem jakos administrator i z zgodnoscia z systemem xp, aktualizowalem karte graficzna, odpalalem na nowym uzytkowniku windows, i jest zle bo nic z tego nie wyszlo :(

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak jak to kolega mówi spróbuj pobrać na steam, jak nie pomoże sprawdź na steamie jeszcze spójność plików

A jeśli podasz więcej informacji : ss itd. łatwiej nam będzie ci pomóc

Opublikowano

Spróbuj też zrobić reinstall wszystkich sterowników bo Windows nie pozwala na nadpisywanie sterowników i czasami tak się robi , albo spróbuj defragmentacji przez Game Boost to pomaga i może przenieś grę w osobny folder na dysku D: bo mi na dysku C: nie działają gry .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...