Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Okradzione konto, dam rade?

fangi2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy z tymi informacjami dam rade odzyskać konto? przy pisaniu ticketa podałem więcej oczywiscie dla riotu.

WItam dziękuje za odpowiedż ! Oto odpowiedzi na wasze pytania

- Pierwszych pięciu nie pamiętam możliwe że 3 pierwsze: nunu, yi, soraka ( byłem nowicjuszem, kupowałem najtansze championy :P )
- Pierwszy przedmiot kupiony za rp - tutaj nie pamiętam co rok temu dokładnie kupowałem mam około 30 skórek więc ciężko byłoby sie domyślić, ale tak jak mówiłem pamiętam sprzed 2 miesięcy zakup katariny i do niej skórke odrazu.
Lista przynajmiej 5 przywoływaczy których zaprosiłeś do gry:XXXXX , XXXXX, XXXXX, XXXXX, XXXXXX
Lista przynajmiej 5 przywoływaczy na twojej liście znajomych: XXXXXX,XXXXXX , XXXXXX, XXXXXX, XXXXXX, XXXXXX, XXXXXX, XXXXXXXX, XXXXXX XXXX
- Jacykolwiek inni znajomi lub członkowie rodziny którzy mają dostęp do konta: Kolega z klasy, który aktualnie gra na moim 2 koncie ( smurf) przeniósł się na WEST, kolega z klasy ogólnie 3 lata się znamy i codzien spotykamy.
- Czy jesteś oryginalnym Twórcą tego konta? - Tak.
- Czy masz jakieś dodatkowe/zapasowe konta? - XXXXXXX które dziele z kolegą razem.
- Czy utraciłeś kiedykolwiek dostęp do Twojego konta pocztowego? - Po bugu na lolkingu kiedyś shackowali tą strone, ale odzyskałem email pod koniec.
Chciałbym dodać że wszyscy wymienieni są Z EUNE bo tu grałęm i stąd mnie okradziono, tutaj miałem wszystich przyjaciół.
Sytuacja wygląda tak że ktoś wbił na moje konto bez znania hasła ( ? ) i jak zmeinił region ( EUNE > EUW ) to mial opcje do zmiany loginu co umożliwia mi do zalogowania się tam. ( konto jest na mój email bo mogę odzyskiwać hasło )
Opublikowano

Powinieneś dać radę odzyskać konto,a jeśli tak nie będzie to RIOT Ci poda dalsze informację co powinieneś im napisać.

Opublikowano

Ok dzięki za szybką odpowiedz, pamiętam dokładnie co w ostatnim miesiącu kupywałem jak coś jeżeli chodzi o RP ( skiny etc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...