Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AD LeBlanc?

Aörash.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co Ci 2x IE? :D To nawet nie jest brąz.

Stackowanie Infinty Edge pozwala przypuszczać, że nie masz 30 poziomu.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dobra chłopaczki macie mnie tak mam brąz V. A wy po Platyny :) Składałem tak bo sprawdzalem ale wy wiecie swoje:*

Co Ty chciałeś sprawdzić składając podwójne Infinity Edge? Przecież unique pasywy się nie stackują.

Sorki ale prawda jest taka, że to co złożyłeś to nie jest żaden test. Po prostu jesteś jeszcze nowy w tej grze.

Jaką masz dywizję? :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano
  1. Zero lifesteala, 2x IE i kolega mowi ze testowal :D
  2. 2x pd i ss mozna nazwac testem bo powiedzmy chcial max as.

Ale punkt pierwszy to zwyczajny brak wiedzy i doswiadczenia w grze.

Nie obrazaj sie ze nazwali cie brazem bo zwyczajnie dales do pieca tym buildem i nie musza miec platyny by wiedziec ze taki build nie ma prawa bytu.

Opublikowano

Jako, że LB to mój main na adc też się nią grywało i polecam xD. Jeżeli masz supporta jak Annie na linii macie easy dominacje.

Opublikowano

Wiem że składałem dwa IE ale chciałem tym tylko sprawdzić wiem się tak nie składa ale że mimo trafił mi się taki przeciwny team że mogłem.A dwa PD to na AS.

Co Ty chciałeś sprawdzić składając podwójne Infinity Edge? Przecież unique pasywy się nie stackują.
Sorki ale prawda jest taka, że to co złożyłeś to nie jest żaden test. Po prostu jesteś jeszcze nowy w tej grze.
Jaką masz dywizję? :)

Nie jestem nowy w tej grze:) A co do dywizji to nic nie ma bo nie gram rankedów aż lagi będą ogarnięte.

Opublikowano

@Topic

Nie osmieszaj sie. Najpierw przemysl build, a potem dodawaj. Wiem ze ciezko z Bronzu wyjsc, ale chociaz zachowaj resztki mozgu.

@Up

Jakbys zlozyl inny build ale pod AD, kto wie moze, bys cos tym pogral.

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

Dobra do zamknięcia bo widzę za bardzo się spinamy wszyscy :)

@Topic
Nie osmieszaj sie. Najpierw przemysl build, a potem dodawaj. Wiem ze ciezko z Bronzu wyjsc, ale chociaz zachowaj resztki mozgu.

@Up
Jakbys zlozyl inny build ale pod AD, kto wie moze, bys cos tym pogral.

Oczywiście przemyśle. Ale ty zaczniesz dokładniej czytać:*

Opublikowano

Wiem że składałem dwa IE ale chciałem tym tylko sprawdzić wiem się tak nie składa ale że mimo trafił mi się taki przeciwny team że mogłem.A dwa PD to na AS.

"Zlozylem bo moglem" lol.

Crit:

PD 30% x2

SS 20%

IE 25% x2 w sumie 130% crita

Rozumiem ze chciales sporo as wiec nie czepiajmy sie 2x pd i ss. Problem tkwi gdzie indziej, wypadaloby usunac IE i kupic BT lub LW (jesli bardzo chcesz miec te 3 itemy na AS + buty).

Kupiles item za 3800 golda ktory daje:

+70 attack damage

+25% critical strike chance

Unique: +50% critical strike damage

Zyskales tylko suche 70 ad, zamiast kupic BT za 3200g ktory dalby ci 70-100 ad i 12%-18% ls lub LW za 2300g ktory daje ci 40 ad i 35% arm pena (ktory jest o wiele wiecej warty niz pozostale 30 ad z IE) i wmawiasz nam ze nie jestes nowy i tylko testowales? :O

Jesli rzeczywiscie nie jestes nowy to tylko gorzej dla ciebie ze nie znasz takich podstaw.

Opublikowano

15l1.png

Nie jestem nowy w tej grze:) A co do dywizji to nic nie ma bo nie gram rankedów aż lagi będą ogarnięte.

Jesteś.

i57w.png

@DOWN:

Po buildzie. O ile resztę mogłeś sobie zbudować dla trollowania to nikt mający pojęcie o tej grze nie złożył by 2xIE.

Poczytaj post Michnika. Reszta Twoich buildów też jest brązowa. Radzę Ci przestać kłamać i nie grać rankedów dopóki nie będziesz miał przynajmniej 300 wygranych normali. W przeciwnym wypadku spadniesz zaraz do brązu i tak sobie zepsujesz mmr, że potem będziesz miał prawdziwą męczarnie wychodząc i przed 300 rankedami zapewne nie dasz rady tego zrobić budując tego typu przedmioty.

@DOWNx2:

Człowieku. :O Ja Ci po prostu dobrze radzę, żebyś przystopował z rankedami i ogarnął dobrze postacie i grę, a Ty się spinasz cały czas. Zresztą zrób jak chcesz. Jak teraz rozegrasz 10 rankedow to wpadniesz do bronzu bo już teraz przydziela Ci graczy z tą dywizją podczas gier. Przegrywając gry na tym poziomie spadniesz na sam dół piekła.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Widze razor odrobil lekcje :) Skad mozesz wiedzec ze to moje glowne konto?

@Up Poczekaj chwile to jest tak tu jak masz chujowa farme to do niej sie dowalicie a jak nie to cos innego :) Zlozylem bo moge. I nie wiem na co drazysz temat czy ciebie to dowartosciowuje jak tak pisz sobie dalej. Bo uważasz się za Mistrza a ja gram żeby pograć :* Dziekuje tyle w temacie piszcie sobie dalej co chcecie :) Jeśli można to i zamknąć :)

@Up Ale powiedziałem ci to jest moja sprawa. Nic mnie nie obchodzi że sobie sprawdzasz reszte bulidów. Nawet nie jestem w brązie i jeśli w nim był to i tak mnie to nie obchodzi. Ja mam inne życie poza komputerem.\

@Up Ale ja się ciesze że mi doradzacie. I ja się nie spinam tylko jak sobie poczytałem kilka wcześniejszych to zawsze do czegoś się trzeba przyczepić. Ale jak widziałeś mam jednego zagranego. A reszta to przecież była w pre.

Opublikowano

Polacy to jednak kurwy. Pokazal wam screena, to wy hejtujecie. Zlozyl to co chicial, zabijal nie padal. A jak juz mu chcecie zabawe rozwalac, to przypominam ze pospadaliscie z dywizji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Le blanc fajna postac lecz katariną ja spokojnie rozpykam

Serwer PvP Nasze ip: Mc-team.pl:25566

Serwer SkyBlock Nasze ip: Mc-team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje Nasze ip: Mc-team.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...