Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] VPS pod Serwer TS3 [512 Slotów]

Pudzianos303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Planuje zakupić VPS pod Serwer TS3 . Chciał bym żeby bez żadnych lagów dał rade trzymać 512 osób na serwie.

Coś polecacie? Czym się Kierować?

Z góry dziękuje Pudzianos303.

Opublikowano

A dokładnie który myślisz żę by się nadawał na takie cos? "Cloud" czy "Low Latency" ?

Ponieważ dorwałem coś takiego

Procesor: 2.0 GHz
Ram: 512 MB
Pojemność: 25 GB
Adresy IP: 1
Transfer: Port 20 Mbit/s - Bez Limitu Transferu

Bardzo tanio ale nie wiem czy by to wystarczyło , co uważacie?

Opublikowano

A dokładnie który myślisz żę by się nadawał na takie cos? "Cloud" czy "Low Latency" ?

Ponieważ dorwałem coś takiego

Procesor: 2.0 GHz
Ram: 512 MB
Pojemność: 25 GB
Adresy IP: 1
Transfer: Port 20 Mbit/s - Bez Limitu Transferu

Bardzo tanio ale nie wiem czy by to wystarczyło , co uważacie?

Dobrze skonfigurujesz to starczy

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej w net-speak masz tam od razu bota typu przenoszenie na afk , a cena też nie jest wysoka bo 45zł /ms a jeżeli chodzi o stabilność i utrzymanie 512 osób to bez lipy 0 lagów.

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej w net-speak masz tam od razu bota typu przenoszenie na afk , a cena też nie jest wysoka bo 45zł /ms a jeżeli chodzi o stabilność i utrzymanie 512 osób to bez lipy 0 lagów.

Dokładnie. NA początek kiedy rozkręcasz tsa, możesz wziąć opcję Voice VPS za 30 złotych a potem zrobić upgrade.

Jeśli się nie znasz i chcesz, żeby samą maszynę zabezpieczyli za Ciebie to właśnie NET-SPEAK. Jeśli masz konkretne plany i wiesz czego chcesz, wtedy wybierzesz VPS albo dedyk, ale na razie net-speak, żeby sobie krzywdy nie zrobić.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Dokładnie. NA początek kiedy rozkręcasz tsa, możesz wziąć opcję Voice VPS za 30 złotych a potem zrobić upgrade.

Jeśli się nie znasz i chcesz, żeby samą maszynę zabezpieczyli za Ciebie to właśnie NET-SPEAK. Jeśli masz konkretne plany i wiesz czego chcesz, wtedy wybierzesz VPS albo dedyk, ale na razie net-speak, żeby sobie krzywdy nie zrobić.

a co oni takiego oferują "żeby sobie krzywdy nie zrobić"? i co masz na mysli mowiac "zeby sama maszyne zabezpieczyli"

oferują oni domene .pl wgl? sry nie moge sprawdzic tej strony w tej chwili dla tego się pytam .

Opublikowano

Po prostu masz VoiceVPS bez dostępu o roota i ssh, zabezpieczaja ci maszyne, stawiają zapore. Na VPS robisz to sam, jak nie umiesz to stracisz kiedyś przy wizycie kogoś.

Można wykupić domenę bez problemu.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

a ja dedyka z ovh naj tańszego zabezpieczyć i się cieszyć bo np w net-blablabla co up ci podawał 512 slotów to koszt Cena: 348.16 PLN i nawet na tym dedyku sobie możesz postawić jakaś gierkę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam hyperhost.pl

stabilne maszyny + ochrona ddos

Hyperhost i ochrona anty-ddos to dobre :) takie kity wciskaj wszędzie ale nie tutaj :)

http://i.imgur.com/0obshxE.png

O ile maja wgl. coś takiego jak ochrona anty-ddos

Zobacz VoiceVPS na MintsHost.pl ;)

Najwieksze g...no jakie może istnieć

Minthost podochodzi pod Bizneshost jeden mały ddos 200 Mbps i serwer leży :)

Mogę udowodnić jak chcesz ...

Najlepszy OVH i HosTeam, więc wybierz sobie coś z tych, ja obecnie korzystam z OVH i na prawdę warto, ochrona wszystko jest, i znają się na rzeczy co tu dużo mówić zamów na miesiąc i się przekonaj. :)

Opublikowano

Właśnie mam okazję pomagać przy serwerze, który jest na tym hostingu.

Pada minimum 5 razy w ciągu 1 dnia.

Odradzam...

Serwer stoi od 7dni i nie ma z nim problemów ;) Pozdro ;)

Opublikowano

Sam posiadam wlasny server w net-speak i przy odpowiedniej wielkosci portfela mozna sie z nimi dogadac na naprawde polrofesionalnym poziomie. Zamiast zakaldac i kupowac kolejny server,znajdz taki co ci sie podoba i pomoz w jego rozwoju przynajmniej nie skrzywidzisz ludzi ktorzy beda mieli kanaly u ciebie a tobie znudzi sie prowadzenie servera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...