Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot points

agadem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nabij sobie punkty na dogry.pl, rób refy (ja na refach zdobyłem 20k PZ i 3k RP), szukaj jakich konkursów (na facebooku PSC często są, z newsellera on nich też są).

Ale na serio nie masz darmowego transferu ? Powinien być transfer na Eune (darmowy) w zakładce konto, w sklepie.

928011413476457403957.png

Opublikowano

a na ktorym lvl jest to darmowe przeniesienie ? bo ja mam 16 dopiero zaczolem geac i nei wiedzialem ze tam sa servery i wybralem EU west

Opublikowano

Za niedlugo maja wejsc darmowe transfery dla ludzi ktorzy nie graja na swoim regionie, tylko przejebiesz rpki, nie wiem kiedy to wprowadza ale wiem ze jest to pewne :)

Opublikowano

Tak naprawdę na serwerze West jest również dużo polaków , wyższa kultura , wyższy poziom jak na moje widać tylko same plusy gdyż grając na nordicu możesz często spotykać się z falą negatywnych komentarzy na twój temat.

Wbijając na weście 30 poziom z obelgami spotkałem się może kilka razy na Eune kilkaset.

Wybór należy do Ciebie.

Darmowe przeniesienie będziesz mógł wykorzystać gdy będziesz grał na danym regionie nie mieszkając na nim.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...