Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PBE aktualizacja, nerf gragasa, zmiany kass, riven

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtf nerf gragasa? Może odrazu kayle znerfie i inne postacie... zawsze te grywalne champy dostaja nerfy. Powinni znerfic porządnie lb, kassadina

Opublikowano

Nerfią Gragasowi tylko early ulta. Dmg z Q nie będzie aż tak mały tak czy siak.. 0,1 to mała różnica.

Zasrane chuje z lcsów grają fajnymi postaciami.. musieli kurwa pokazać, że są grywalne. Grywalne = nerf.

Opublikowano

Po co wg. ruszają przeliczniki do Gragasa,wg. mnie obecnie postać jest mocna,ale nie potrzebuje takich nerfów.

Co do kassadina to buff(nie wnikam to czy przydatny,ale obecnie jest i tak OP).

Opublikowano

Wtf ostatnio na pbe kassadin mial na 5 punktów 220 dmg + ap potem 180 potem 280 potem 150 i teraz znowu 220 ? LOL Riot jara zioło czy co ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Wtf nerf gragasa? Może odrazu kayle znerfie i inne postacie... zawsze te grywalne champy dostaja nerfy. Powinni znerfic porządnie lb, kassadina

Może powiesz ze kayle nie jest op? Nie dość ze zjada każdego na combo to jeszcze ten kurewski ult. Szkoda graga miałem go kupywac teraz się zastanowie

@edit o właśnie przypomnialem sobie ze wyczuwam nerfa dla udyra

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Co to ten "hexakill"?

hexa to z tego co wiem zabicie 10 osób na raz (ale nic nie mówi).

@topic

Bez sensu te zmiany, tylko nerf gragasa trochę rozumiem, jeszcze buff 2 itemów na jungle i nerf też 2.

No niezbyt, trzeba czekać na ciekawsze zmiany ^^

928011413476457403957.png

Opublikowano

Powinni od początku zostawic tak jak jest.

Wydają championa, niech pomyślą co będzie mocne a co za słabe i zostawią go w spokoju.

Wydają OP championa, nerfia go na bezuzyteczne gówno, potem buff na most OP pick, nerfią buffują jego kontrę, wszyscy zadowoleni...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z nerfem Gragasa, Riven lekki buff wg mnie, patch całkiem spoko.

Opublikowano

Nie rozumiem tych pajaców zawsze nerfią te champy co są grywalne, bo jak wcześniej nie były tak grywalne to nikomu nie przeszkadzało

Opublikowano

Co to ten "hexakill"?

Szesciokrotne zabojstwo

5 = penta

6 = hexa

7 = hepta

8 = octa

9 = nona

10 = deca

Mimo wszystko lol obsluguje tylko 5 killi, kolejny to Legendary Kill i tak juz w nieskonczonosc.

Opublikowano

Riven dostała lekki buff więc spoko.

A z kassadinem juz za dużo się bawią. Niech go zostawią tak jak jest bo on zawsze będzie op.

Co to ten "hexakill"?

Hexakill to będzie 6 killi. Pewnie zamiast Legendary Kill

Ale mimo to powinno się nazywać "Ektakill" z greckiego a nie "Hexakill" z chujumojskiego

Opublikowano

Logika riotu mnie już wpienia. Nerfia tylko postacie którymi w danej chwili gra więcej osób, zamiast nerfy powinny pójść buffy słabszych postaci bo za rok wszytko będzie tak znerfione że będzie się padać 1v1 z minionem -.-

500post <3

Opublikowano

Dlatego ja gram bardzo rzadko widywanymi championami, przez to może jest mi trudniej grać, ale mam pewność że mechanika prędzej zmieni się na plus niż na minus, zabawne będzie jak na LCS'ach pojawi się Morde :D.

Co do tematu, Gragas ponownie dostaje nerfa na swoje Q, a Kassadin jak kosił tak będzie kosić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...