Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiekszyc ping?

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak dobrze czytacie chce zwiększyć a nie zmniejszyć.Trzeba mi zwiekszyć go do 80 ponieważ gram w cs i raz przez chwile miałem pingi po 80 i mniejszy rozrzut miałem trochu o dziwo.Ściągam i nic się nie zwiększa a jak zwiększy się to po 1000 jest.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

A uważam ,że to zależy popatz człowieku na tych ludzi co mają -/+ 10 ping jak serie im wchodzą a na tych co mają po 40^^ widziałem to na scianie strzelałem to kule prawe w jednym miejscu były z bliska z ak.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Chyba troll.. W trakcie gry pobieraj coś przez utorrenta i poprzez przeglądarkę

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

@UP fail lvl 1000

A tak po za tym jesli ci na tym zalezy to wlacz 10-20 stron w internet explorer all yt, mpcf i rozne inne strony jakie ci doglowy wpadna. Dodatkowo pobierz cos przez torrenta i luzik ja mam normalnie 2-10 ale 10 to juz mega krytyczny przypadek, a jak zrobie tak jak napisalem to dochodzi do 60-120 tak na oko.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Qmaszto,

nie musi włączać milion stron w przeglądarce.

Niech zainstaluje program, podałem linka. I pingi w SAMPIE i w MTA na serwerach w GTA SAN ANDREAS, nawet do 850-900 Ci dochodzą.

bez gif

Opublikowano

Ding

Dałeś mi ten program to powiedz jak teraz to zwiększyć np do wartości 80 pinga jak wiesz.Odpaliłem program i coś tam się zrobiło i jest ping zwiekszony ale przesada jest po 250 a chce po 80.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Ustaw uploadowanie plików, ew. zmień internet na radiówkę.

Opublikowano

hahahaha, mniejszy rozrzut przy większym pingu XDDDDDDDD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ding

Dałeś mi ten program to powiedz jak teraz to zwiększyć np do wartości 80 pinga jak wiesz.Odpaliłem program i coś tam się zrobiło i jest ping zwiekszony ale przesada jest po 250 a chce po 80.

Jak zapali Ci się zielone, to internet i ip.pl - i będziesz miał IP i tam, skad te ip pochodzi.

Mi się utrzymuje cały czas od 80 - 500 pingu.

bez gif

Opublikowano

Nie rozumiem ;/

Jak klikasz 'Connect' to po 10ciu sekunach pojawia się zielone okno i IP z stałego komputera, zmienia się zmiennie IP, bo masz ten program.

U mnie tak to wygląda, jest ZIELONY PROSTOKĄT:

65219002403857592232.png

Już KPW?

bez gif

Opublikowano

Ja mam tylko ten program, co mamy u góry w SS'ie i ping mam 300.

A jak wyłączę program, to ping wraca spowrotem, czyli 30 - 50 max.

I to mi starcza. Po co jeszcze kombinować?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...