Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ze sterownikiem

Jojo1910xD

Pytanie

Opublikowano

Cześć :) . Chciałbym wam przedstawić mój problem oraz prosić o jego rozwiązanie.
Kilka dni temu robiłem formata PC i sobie skopiowałem wszystkie stery które miałem przed formatem by potem ich nie pobierać itp itd. Po formacie pobrałem aktualizacje z Windows update i następnie zacząłem instalować sterowniki, pierwszy był sterownik od karty graficznej wszystko ładnie cacy zrobiłem reset pc i jak jest zapraszamy to mam tam czarny ekran przez jakies 15 sec po czym wyskakuje błąd:
Atikmdag.sys blablabla, w trybie awaryjnym da się komputer włączyć a gdy odinstaluje sterowniki do karty problemu nie ma komputer normalnie się włącza. Mój komputer to laptop HP G62-a40ew
Ati mobility radeon 5470 HD

I3 2,27 M 350

4GB Ramu

Windows 7
Nie mam pojęcia co zrobić, jak ktoś znajdzie rozwiązanie mojego problemu i błąd zostanie naprawiony hojnie go obdarzę ;)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ewidentny błąd sterownika karty graficznej. Zainstaluj najnowsze jeszcze raz (ewentualnie te starsze), najlepiej pobierając instalkę ze strony producenta.

Opublikowano

Pobrałem ze strony mojego laptopa, stare usunalem dokladnie Driver Sweaperem, rejestr CCleanerem. Zainstalowałem ponownie póki nie zrobie resetu wszystko ok, robie reset i zamiast zapraszamy jest czarny ekran. Czarny ekran znika po odinstalowaniu sterownika do Ati Mobility Radeon 5470 HD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...