Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydzielina z ucha w słuchawkach dokanałowych

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

. Mój brat pożyczył moje słuchawki jekiemuś koledze, a ten oddał po ponad miesiącu... Jak je chciałem włożyć do uszu, to coś mnie tchnęło, żeby sprawdzić, jak wyglądają pod gumkami... No i ku*wa zobaczyłem to:
7avy.jpg
i to:
m591.jpg
Gumki już wygotowałem, ale co z tym zrobić to nie wiem. Wygrzebać to jakoś czy od razu wyj*bać?

Opublikowano

Spróbuj przeczyścić wacikami do uszu lecz wątpię aby to do końca ''wyczyściło'' tą świecę! :P wywalać nie wywalaj ;) schowaj wszystkie pary słuchawek swojemu bratu i daj mu tylko te. A jeśli nie to wyrąb i kup nowe, taki bajer nie drogi jest.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

O, albo jebne na allegro za 35 + przesyłka, lekko używane...
Waciki są za duże, nie wiem, wykałaczką? Bo pewnie wygotować ich nie wolno?

Opublikowano

O, albo jebne na allegro za 35 + przesyłka, lekko używane...

Waciki są za duże, nie wiem, wykałaczką? Bo pewnie wygotować ich nie wolno?

Najchetniej bym Ci to wsadzil do ucha tak, jak jest, jak bys to komukolwiek sprzedal.

Opublikowano

Najchetniej bym Ci to wsadzil do ucha tak, jak jest, jak bys to komukolwiek sprzedal.

Co z tym zrobi to już raczej jego sprawa i rzekomego kupującego.

Tak czy siak, sarkazm.

Opublikowano

Nie wywalaj...

Poproś brata o adres jego kolegi, pójdź do niego i powiedz, że teraz to może je sobie nawet w dupę wsadzić, będzie miał efekty jak na koncercie, dopiero po tym wywal mu je pod nogi :D

Opublikowano

Oddaj je biednym dzieciom.

A biedne dzieci to już kur.a nie człowiek? Też swoje prawa mają :D

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Weź im te słuchawki oddaj i podaruj im prezent w postaci patyczków do uszu. Nie chciałbym być wulgarny, ale to drugie zdjęcie a raczej syf, który na nim jest wygląda jakby ktoś wsadzał te końcówki małym zwierzątkom w du*e, fuj.

Opublikowano

Wydłub i posmaruj na kanapkę i będziesz miał pożywne jedzenie + czyste słuchawki.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

:O Oddaj mu te, podaruj mu też w prezencie duży zestaw patyczków do uszu ;) Załóż też nowy temat jakie słuchawki kupić, bo pewnie myślisz nad nowymi. Od siebie polecam zwykłe, samsungowskie s64 (białe).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...