Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CubeHost.pl vs FiberHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w co lepsze? uzasadniajcie swoje wypowiedzi. Ew dawajcie swoje propozycje innego hostingu , max 35zł , minimum 20slotów i itemshop . Dzięki;)

Opublikowano

zdecydowanie fiberhost

na cubehost niewiesz nawet jakie maszyny maja,...

jeśli chodzi o konkursy / promocje to fiberhost ma 100% przewage.

Opublikowano

Aktualnie posiadam serwer na cubehost.pl i jestem zadowolony, support szybko odpisuje i pomaga, panel jest ok, lagów nie zauważyłem (przy pełnym serwerze 20 slotowym). Polecam

Opublikowano

Witam , Aktualnie posiadam serwer w serwerze CubeHost , 10slotów i jak narazie nie mam zadnych problemów administracja odpisala mi w ciągu 6minut moge pokazać dowód.

ale też ostatnio mialem serwer full czyli 10/10 i 0 lagów miałem tylko jeden problem otóż query port ale to banał.

Opublikowano

Kiedyś miałem server na cubehost ale to było dawno byłem 1 z 100 serwerów i bylem zadowolony 0 lagów (20 slotów). Teraz mam na fiberhost i nie jestem zadowolony (40 slotów)

Opublikowano

Aktualnie sam posiadam serwer na CubeHost.pl i polecam! Bardzo dobry silnik, serwer 0 lagów, łatwe w instalacji pluginy :) Na fiberhoscie, nawet serwer testowy nie chciał działać >.<

Opublikowano

Ja ci polecam FiberHost, miałem tam serwer i 0 lagów.

Aktualnie sam posiadam serwer na CubeHost.pl i polecam! Bardzo dobry silnik, serwer 0 lagów, łatwe w instalacji pluginy :) Na fiberhoscie, nawet serwer testowy nie chciał działać >.<

A ty wiesz, że czasami już maszyn brakuje, tak ludzie kupują serwery. Wystarczyło by do nich napisać to by Ci dali testowy -.-. Tylko jak się nie chce ruszyć czterech liter to tak jest. Nawet na FiberHost masz:

- ItemShop

- Podgląd mapy

- Status serwera

- Wiele opcji w panelu

Na FiberHost są chyba prawie co tydzień konkursy. Administracja odpisuje bardzo szybko.

A jeśli ktoś chce sobie zrobić tam własny itemShop to pisze do nich to odblokowują specjalne porty i już. Więc FiberHost nie jest taki zły

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...