Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam bardzo dziwny problem otóż znam się bardzo na modowaniu GTA IV ale ten problem mnie zamurował i nie wiem co zrobić.

Mianowice... mam wgrane 30 aut jako niestandardowe czyli nie podmieniałem żadnego pliku aut itd. z gta 4 (jakby co dorzucam linka do pokazania poradnika pewnego kolesia, który bardzo mi pomógł i dzięki niemu wykorzystałem opcje "Added Cars" w SNT i możecie się dowiedzieć o co mi chodzi ;d. http://www.youtube.com/watch?v=uFvlEVOBoC0 ) Dobra mam tą "wielką trzydziestkę" i nadeszedł czas na 31... Robię wszystko po staremu czyli wrzucam model auta do new cars (używam open iv najnowsza wersja z 10.01.2014r.). Okej zapisuje i zamykam i idę dalej... Czas na newhandling.dat i newcars.ide. Wrzucam wszystko gdzie powinno i idę dalej Okej przechodzę do carcols i wklejam do sekcji car3 kod samochodu zapisuję i idę do pliku trainera. Schodzę do sekcji "Added Cars" wyszukuje linijkę "Enable31=0

ModelName31=turismo
DisplayName31=Car 31
Okej zmieniam na tak: "Enable31=1 ModelName31=ztype DisplayName31=GTA V Z-Type
Zapisuje i wchodzę do GTA. Klikam f3 i wchodzę w Added cars standardowo i wchodzę na drugą stronę a tam?! Nic się nie zmieniło jak miało się zmienić -,- czyli zamiast np. Car 31 powinno być moje GTA V Z-Type. Gdy klikam do wyskakuje komunikat "Car 31 Disabled" Nie ogarniam! -,-
Proszę o pilną pomoc i pozdrawiam ;)
O to link do auta którego chcę grać ;)
Opublikowano

Hm.. na moje oko to jakiś problem z modem, być może autor coś popsuł przy końcówce i pojawiło się to u ciebie.

meteorkazeorka1.png

"Ten Rap jest tutaj i Tańczy dla Nas" - Dj Perfect

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...