Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKIN] 2 czy 1

BenyHardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Posiadam 1100 rp i nie wiem czy kupić jeden porządny skin czy dwa tańsze ?

Np. Leona Walkiria , Katarina Najemniczka za te 2 bym zapłacił 1040 rp, czy lepiej kupić basenową leonę czy tam katarinę piaskowej burzy ?

bf6dc4a8a85b47feb231a6156e5a37f5.0.gif
Opublikowano

Osobiście uważam, że nie liczy się ilość a jakość- dlatego też polecam Ci kupno jednego porządnego skina do jednej z tych postaci -którą częściej pickujesz. : )

(Ja) obstawiałbym za Katariną - bardzo ładny art, w grze prezentuje się elegancko, animacje wyje*ane ; )

Opublikowano

Osobiście uważam, że nie liczy się ilość a jakość- dlatego też polecam Ci kupno jednego porządnego skina do jednej z tych postaci -którą częściej pickujesz. : )

(Ja) obstawiałbym za Katariną - bardzo ładny art, w grze prezentuje się elegancko, animacje wyje*ane ; )

A polecasz tą Katarinę czy jakiś inny skin ? ;)

Opublikowano

A polecasz tą Katarinę czy jakiś inny skin ? ;)

Katarina Piaskowej burzy ma świetny art,ładne animację oraz ślicznie się prezentuję.

Co do innego skin'u to powiedz jakimi grasz postaciami.

Opublikowano

Katarina Piaskowej burzy ma świetny art,ładne animację oraz ślicznie się prezentuję.

Co do innego skin'u to powiedz jakimi grasz postaciami.

Chciałem kupić do Katariny albo do Leony, bo wczoraj do Lee kupiłem ;)

Opublikowano

Chciałem kupić do Katariny albo do Leony, bo wczoraj do Lee kupiłem ;)

Jakbym miał wybierać do Leona to bym wybrał basenową(świetny klimat,ładny art,ciekawa prezentacje),to już zależy od Ciebie,jeśli wolisz grać mid'a i lubisz Kate to bierz do niej skórkę,z kolei jeśli lubisz grać supportami i leona sprawia Ci przyjemność to możesz do niej kupić skórkę basenowa lub valkyrie(brałbym tą 1).

Opublikowano

Jakbym miał wybierać do Leona to bym wybrał basenową(świetny klimat,ładny art,ciekawa prezentacje),to już zależy od Ciebie,jeśli wolisz grać mid'a i lubisz Kate to bierz do niej skórkę,z kolei jeśli lubisz grać supportami i leona sprawia Ci przyjemność to możesz do niej kupić skórkę basenowa lub valkyrie(brałbym tą 1).

Dzięki za doradzenie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...