Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rankedy - Loss Prevented

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż dzisiaj grałem pare rankedów. Kiedy servery zaczęły lagować przegrałem 1. Po przejściu do statystyk wyświetliło się loss prevented. Czy to będzie miało wpływ na moją dywizje? Zaliczy jako normalnie lose czy ten ranked nie bd miał wpływu na dywizje?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Niektórzy mówią że będzie miał wpływ,a niektórzy mówią że nie będzie miało wpływu.

Ja osobiście myślę że jak miałeś lagi ze strony RIOT'u i nie dało się grać to zapobiegnięto porażce nie jest przypadkiem,z kolei jeśli dało się grać i ty oraz enemy team mieli takie lagi to raczej przegrana będzie się liczyła.

Opublikowano

Niektórzy mówią że będzie miał wpływ,a niektórzy mówią że nie będzie miało wpływu.

Ja osobiście myślę że jak miałeś lagi ze strony RIOT'u i nie dało się grać to zapobiegnięto porażce nie jest przypadkiem,z kolei jeśli dało się grać i ty oraz enemy team mieli takie lagi to raczej przegrana będzie się liczyła.

a wygrana sie liczy kiedy enemy mialo loss prevented?

niby mowia ze gra sie liczy ale nie ma nic do mmr, liczy tylko z gier w ktorych nie miales tego lossa

­

Opublikowano

Witaj,

to zależy jak na to patrzysz, gra sama w sobie nie zmienia twojej pozycji, jednak masz mniej gier do rozegarnia, co za tym idzie zdobędziesz mniej punktów/plusików/innych dupereli zalezy jak to sobie wyobrażasz, więc trafisz do mniejszej dywizji i ligi niż trafiłbyś jeśli mecz byłby wygrany, oczywiście pomijam fakt że dywizja do której trafimy jest uzależniona od pozycji w poprzednim sezonie :] .

O ile się nie mylę, "Odpuszczona Przegrana" nie zmienia wartości MMR ani LP/pozycji w dywizji. Nie jestem jeszcze pewny, czy liczy się jako jedna z 10 gier, spróbuję to potwierdzić w najbliższych godzinach.

Jest to cytat jednego z Community Coordinator'a który powiadomił użytkowników/graczy/czytelników etc. o samych problemach. Tutaj macie link do tematu na forum: http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=664895

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...