Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojedynki 1v1 i drużyny graczy z MPC

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym żeby Administracja dodała dział dla osób które wyzywały by się na pojedynki, chodzi mi tutaj o wyścig z graczem 1v1.

Powstała by może jakaś tabelka i zapisywało by się punktacje graczy. Można też pomyśleć o ''gangach'' lub grupach ludzi którzy by razem jeździli i zdobywali przykładowo jakieś nagrody, czy też wyróżnienia bo wiem że aktualnie jest tylko jeden Team ''MPC''.

Przykładowo:

- Team GhostRiders vs MPC Racing Team [data i godzina spotkania oraz wybrania przez nich trasa].

- Gracz xxx wyzywa na pojedynek gracza xxx [data i godzina spotkania oraz ustalona przez nich trasa].

Wszystko było by zapisane na Tabeli graczy i Teamów.

Myślę że to jest jakieś urozmaicenie, ponieważ każdy wie że z czasem gra się nudzi i nie ma co robić.

Dzięki temu systemowi powstały by nowe drużyny, spotkania i rywalizacja pomiędzy graczami jak i zespołami.

Opublikowano

Zapraszamy do MPC Racing Team.

Mamy "BlackListe" - czy pojedynek 1 vs 1 na trzech trasach i jeśli ktoś wygra 2 z 3 wyścigów, to wygrywa i zdobywa 1 punkt. Po zdobyciu 20 punktów wygrywa i zdobywa nagrody (grę na Steam, Origin lub doładowanie SB).

Pojedynki klanów wkrótce.

Opublikowano

Zapraszamy do MPC Racing Team.

Mamy "BlackListe" - czy pojedynek 1 vs 1 na trzech trasach i jeśli ktoś wygra 2 z 3 wyścigów, to wygrywa i zdobywa 1 punkt. Po zdobyciu 20 punktów wygrywa i zdobywa nagrody (grę na Steam, Origin lub doładowanie SB).

Pojedynki klanów wkrótce.

Niestety kolega się nie dostał:

http://www.mpcforum.pl/topic/1127518-podanie-cas93/

Zapraszamy w przyszłości.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niestety kolega się nie dostał:

http://www.mpcforum....-podanie-cas93/

Zapraszamy w przyszłości.

Szkoda tylko że prędkość maksymalna twojej corvetty była ponad 40 pkt. większa po czym usprawiedliwiłeś się tym że miałeś gorsze prowadzenie, ale przecież prowadzenie a prędkość maksymalna to kolosalnie wielka różnica.

tutaj macie staty mojego R8

6Z8SOan.png

a tutaj macie Corvette Volume

tUjMNVN.png

Czysto prowadziłem, nawet dobrze ale nie miałem z Corvettą szans ...

a to że mam więcej punktów prowadzenia nie znaczy że będę szybszy.

Opublikowano

Up@ zrobilem porownanie tych aut specjalnie dla ciebie

Audi R8 5,2 324 Km/h

Chevrolet Corvette 330 Km/h

40 pkt roznicy a tylko 6 km/h wiecej ty nie przegrales bo masz v-max niski tylko dlatego ze Corvette jest najlepiej przyspieszajacym autem od 0 do v-max (bez power upow) ale wada tego auta jest to ze skret jest tragiczny taka prawda mogles wygrac tylko na kretej trasie

@Edit sory ze tak poza tematem ^^

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Szkoda tylko że prędkość maksymalna twojej corvetty była ponad 40 pkt. większa po czym usprawiedliwiłeś się tym że miałeś gorsze prowadzenie, ale przecież prowadzenie a prędkość maksymalna to kolosalnie wielka różnica.

tutaj macie staty mojego R8

6Z8SOan.png

a tutaj macie Corvette Volume

tUjMNVN.png

Czysto prowadziłem, nawet dobrze ale nie miałem z Corvettą szans ...

a to że mam więcej punktów prowadzenia nie znaczy że będę szybszy.

Nie wiem po co te nerwy, takie sprawy załatwiaj na PW.

Ścigaliśmy się na krętych trasach, miałeś przewagę, nawet nie rozwinąłem tej prędkości maksymalnej którą mam aż 6km/h większą....

Jechałem czysto, Ty natomiast używałeś power-up (mimo tego, że napisałem Ci, że tak nie robimy), ale i tak wynik testu był negatywny.

Napisałem, abyś spróbował jeszcze raz w przyszłości, ale podziękowałeś.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...