Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze opinie na temat Samsung Ativ S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zastanawiam się nad takim sprzętem, jakim jest Samsung Ativ S.

Praktycznie to odświeżona S3'ka z Windows Phone 8.

Co o nim sądzicie?

Obecnie mam Galaxy S3.

Opublikowano

Nie róbcie ze mnie fanboy'a Nokii, czy coś, ale Windows Phone = Nokia. Mimo wszystko, telefon jest dobry. Muzycznie, moim zdaniem, odstaje od innych modeli Samsunga w tej cenie (na niekorzyść dla Ativa). Procesor radzi sobie spokojnie z Fifą 13. Nie wiem, jak zresztą gier, bo zwyczajnie nie grałem w inne. Na minus - wyświetlacz. Czerń w pewnych momentach jest szara. Brakuje też firmowych aplikacji od Nokii; głównie nawigacji. Lecz, w tej cenie, sprzęt naprawdę dobry. Ew. rozejrzałbym się nad Lumią 820. Rozdzielczość nie powala, lecz czerń jest nieporównywalnie lepsza.

Opublikowano

Lumia 820 jest w tej samej cenie co Ativ, nawet ciut droższa.

Dlatego o niej wspomniałem. Na kartce jest gorsza, lecz w codziennym użytkowaniu wygląda to inaczej.

Opublikowano

Nie róbcie ze mnie fanboy'a Nokii, czy coś, ale Windows Phone = Nokia. Mimo wszystko, telefon jest dobry. Muzycznie, moim zdaniem, odstaje od innych modeli Samsunga w tej cenie (na niekorzyść dla Ativa). Procesor radzi sobie spokojnie z Fifą 13. Nie wiem, jak zresztą gier, bo zwyczajnie nie grałem w inne. Na minus - wyświetlacz. Czerń w pewnych momentach jest szara. Brakuje też firmowych aplikacji od Nokii; głównie nawigacji. Lecz, w tej cenie, sprzęt naprawdę dobry. Ew. rozejrzałbym się nad Lumią 820. Rozdzielczość nie powala, lecz czerń jest nieporównywalnie lepsza.

Co do aplikacji nokiii to bez problemu można je wgrać na Ativ S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...