Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AVI ReComp 1.5.5

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Krótko i na temat, dostałem od kolegi film .mp4 przekonwertowałem go na .avi i gdy chce wkleić do nie go napisy to przy demuksuwaniu drugiego dzwięku wyskakuje jakiś <szybki> błąd że wgl go nie widze i napisy się nie wklejają :P co robic ?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Też miałem problemy z tym programem, tylko podczas próby wklejenia napisów. Wyskoczył błąd podczas ostatniej fazy, lecz folder z filmem i napisami utworzył się tam, gdzie miał to zrobić. Najdziwniejsze jest to, że film oraz napisy są spasowane. Ja zrezygnowałem z ReComp-u i przeszedłem na VLCMediaPlayer, BSPlayer czy VirtualDub.

Opublikowano

no dokładnie tak samo mam tylko że w tym folderze co wszystko jest otwieram i jest bez napisów ;x a jeśli chodzi o te programy co Ty piszesz to jak wkleić napisy np. w Virtual Dub ?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...