Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Loss pretevented a 10 rankedow

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zaliczy ci tej gry jako lose np miałeś 1 wina 0 lose po czym miales los pretevented to dalej masz 1/0 i musisz 9 gier zagrac

Opublikowano

nie zaliczy ci tej gry jako lose np miałeś 1 wina 0 lose po czym miales los pretevented to dalej masz 1/0 i musisz 9 gier zagrac

Ale mam 2 of 10 games played, 1 gre wygralem a 2 loss prevetented

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie, nie powinno liczyć. Gra w której dostałeś loss pretevented nie odejmuje statystyk itp. więc nie powinno się liczyć. Piszę ci że masz 2, ale ligę da ci albo na podstawie tych 9, albo pozwoli ci zagrać 10. Ta zagadka jest jeszcze nie rozwiązana :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

no to masz 3 zagrane z czego liczy sie tylko ta 1

Ale chodzi wlasnie o to ze gralem tylko 2 rankedy dzisiaj, pierwsza gra to byl win, a druga (przed chwila) loss prevetented, a i tak napisane jest 2 of 10 games played

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

A ja loss preteventa nie mam gdy grałem na lagach, jbn Riot nie dał wszystkim i przez tych ciula spadne do brązu...

Opublikowano

Ale chodzi wlasnie o to ze gralem tylko 2 rankedy dzisiaj, pierwsza gra to byl win, a druga (przed chwila) loss prevetented, a i tak napisane jest 2 of 10 games played

Masz rozegrane 2 rankedy, aczkolwiek ta przegrana się nie liczy, tylko ta wygrana.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...