Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteście za tym aby powstał nowy dział?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste?cie za tym aby powsta? nowy dzia??

• Tak
      1
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę do moderatorów aby dodała nowy dział w którym będziemy się dzielić grami japońskimi tzn.w języku mało zrozumianym.Będą tam tuty co do sterowania, rozgrywki.Będą szczegółowe opisy jak się zarejestrować, o czym jest dana gra i wiele innych.Sam mam wiele gier godnych poznania przez szersze grono ludzi niż tylko ludzie znający japoński.

PROSZĘ O GŁOSOWANIE

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

No to teraz otworze ci oczy =] :

1. Jak już to koreańskie :|

2. Musisz mieć min 200 postów aby tworzyć taką ankietę

3. Muszą być opcje Tak/Nie/Nie wiem (lub coś podobnego)

4. W Inne gry tego nie robimy to zaczniemy jak będzie specjalny dział? Wątpię...

Dlatego nie.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

No to teraz otworze ci oczy =] :

1. Jak już to koreańskie :|

2. Musisz mieć min 200 postów aby tworzyć taką ankietę

3. Muszą być opcje Tak/Nie/Nie wiem (lub coś podobnego)

4. W Inne gry tego nie robimy to zaczniemy jak będzie specjalny dział? Wątpię...

Może ja mam ci otworzyć oczy?

1.Piszę JAPOŃSKIE nie KOREAŃSKIE.

2.Jeśli ktoś nie wie co o tym sądzi to niech nie głosuje.

3.200 postów?Co to jakiś konkurs albo ranking?Może mi jeszcze powiesz, że ci to mod powiedział?

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Tak tylko większość gier w "Niezrozumiałym języku" idzie od koreańców... podaj mi przykład japońskiej gry -,-.

1. Tematy moga pisac tylko osoby z wynikiem min. 200 postow. - w kazdej chwili poprzeczka moze zostac podniesiona lub obnizona.

2. Sugestie dot. nowych dzialow mozna skladac raz na tydzien na jednego skladajacego

3. Skargi mozna skladac raz na 3 dni, podajac w nazwie tytulu oco chodzi (na jednego skladajacego)

4. Zakazuje sie rozmowy ktore powinny toczyc sie w pogaduszkach (Ankiety dot. gier itp.)

5. Pelna kontrole nad forum sprawuja Administratorzy i Global Moderatorzy

6. Administracja nie ma obowiazku rozpatrzenia wszystkich tematow.

7. Nagminne narzucanie swoich propozycji bedzie karane

8. Tematy dot. powstawania dzialow do gier powinny miec zamieszone informacje czy dana gra posiada cheaty,bugi oraz czy dana osoba je posiada - od czegos trzeba zaczac

9. W tematach gdzie zamieszczona jest ankieta, zatwierdzajac odpowiedz TAK lub NIE nalezy podac uzasadnienie w poscie dlaczego taki wybor dokonales.

10. Kazda ankieta z TAK/NIE powinna miec 3 opcje NIE MAM ZDANIA lub inna odpowiedz z danej perspektywy.

11. KAZDY temat z prosba o dzial powinien posiadac ankiete.

+ powinno być w Sugestiach dotyczących forum -,-

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Tak tylko większość gier w "Niezrozumiałym języku" idzie od koreańców... podaj mi przykład japońskiej gry -,-.

+ powinno być w Sugestiach dotyczących forum -,-

np. www.tomoshibi.net www.c21-online.jp japońskie gry a nie koreańskie

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...