Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie Prywatnych kanałów .

Pudzianos303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanko , jak się tworzy pokoje prywatne na dużą skale np. 30 . Trzeba każdy oddzielnie robić??? Jeżeli tak to jaką powinien mieć konfigurację gdy jest jescze wolny?? . I jeszcze jedno pytanko , ponieważ gdy założyłem kumplowi pokoj on mogl robic wszystko , tworzyc nowe kanaly nadawac rangi itp . A Uprwanienia Channel admin mial domyslne . Czy mogl by mi ktos podac jakie powinny byc uprawnienia na channel admina / head channel admina .

Opublikowano

Jeżeli nie zmieniałeś uprawnień od początku serwera, to nie w channel adminie leży problem a w czymś innym.
Sprawdź domyślną rangę serwerową bądź tą rangę, którą ma dany użytkownik i ustaw ją na zwykłego domyślnego Guesta.

Opublikowano

Nie zmieniałem od początku , problem jest taki że wbiłem botem ( mial guest) i mogl sobie sam rangi dawac ..... Troche poprawilem i juz kanalów tworzyć nikt nie może ale nadal ludzie sami mogą sobie rangi dawać , które uprawnienie za to odpowiada?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...