Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kolega mnie Wkurza ze Metin2 jest lepszy od Silka. Chodzi mu o Grafike , Postacie . To Prawda ?? bo nigdy niegralem w metina2;/ . Prosze o odpowiedz dam 5

Opublikowano

Ja grałem w to i to ale Silkroad jest lepszy są ładniejsze postacie grafika i wgl

Silkroad jest o wiele lepszą grą od metina :)

Opublikowano

Co kto lubi gralem w to i w to i wolalem Metina nie ma tyle boterow itp przynajmniej narazie jezeli sie o grafike rozchodzi to i tak bym wybral metina

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Zależy co kto lubi. Jak jemu się podoba metin to niech sobie gra i go olej.

Opublikowano

ja jeb^%! jak wgl. można porównywać takie badziewie do Siklraod'a..-.- mi raz kumpel mówił ze Metin2 jest lepszy od Lineage 2 :D myślałem ze się zesram ze śmiechu..-.-może i w silku są boty ale na pewno nie graja takie dzieci jak w metinie -.-

Opublikowano

@Up zgadzam się w 100%

a z resztą porównujemy grafikę, ktora napewno lepsza jest w silkroadzie

nie porownujey boterow

Opublikowano

Przynajmniej W Metin2 Nie Ma Kilometrowych Kolejek Do Npc Zajebanych Przez Botow

SRO: 20+ Serwerow Wszystkie Zapelnione

Metin2: 23 serwery Same CH2 Busy

Obecnie Polecam Sjsro Albo Cjsro Bo Na Globala (Isro) Nie wbijesz

Opublikowano

A ja pomimo tego w metina pogrywam.

Lubie te atmosfery ... eksperymenty z eq bonusami itp itd :) Poza tym mam kilku znajomych z którymi w to gram więc pewnie to też wpływa na całokształt.

Na koniec rzuce że podobaja mi sie tylko te p.serwery. Globale to poprostu puste expienie a przecież tutaj chodzi o zabawe tak ?

Może i silk ma więcej skillsów, broni, misji itp ale Metin też ma swój klimat ...

f.png

Opublikowano

Scena Silkroada jest jak i sam silkroad bardziej rozwinięta w porównaniu do sceny Metina zalanej przez polskie dzieci(nie mówie tu o wszystkich graczach).

Silkroad góruje nad Metinem w grafice,w rozwinięciu skilli,w grywalności,w przyjemności grania oraz przede wszystkim w społeczności...wiem wszystkich Tureccy gracze wkurwiają,ale wole

Turków niż szalone dzieci proszące o "ItanZy".

Jednym słowem : Silkroad.

Opublikowano

SRO: 20+ Serwerow Wszystkie Zapelnione

w silku jest 38 Serwerow :P

Co do grafy to silkroad posiada o niebo lepsza, na iSRO botow jest juz malo bo sie za nich wzieli.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Metin też nie jest polski, tylko spolszczony. a to różnica.

Lepiej grać w silka, mniej napków(nie umieją angielskiego :D)

Opublikowano

Jaka Ocene byscie Postawili za Postacie , Grafike ??

Silkroad Postacie : 9.8/10 grafika : 10/10 Metin : Postacie : 5.5/10 grafika : 6,1/10

Opublikowano

Ja gram czasem w metina czasem w silka lubię to i to choć grafa lepsza w silku, ale taka monotonia w 2 grach jest ;/

Opublikowano

wiem smieszne. bo w metina graja sami ulomni gracze ( bez urazy) grafika dupna , wyglad postac bardzo slaby , ogolnie mowiac : silkroad wymiata